MÖSS!!!

MÖSS!!!

Jag förstår att möss kommer in i huset när det är så kallt ute och jag kan tycka det är okej om de är på vinden, i väggar och tak. Men jag tycker det är riktigt jobbigt när de kommer IN I huset. Jag har förstått att de har varit i sopskåpet för Sigge ligger och smyger där och jag har sett spår att de gnager på soporna + Att jag såg en när jag öppnade skåpet i helgen.
I förrgår hade de verkligen kalasat inne i sopskåpet och det låg sopor överallt i hela skåpet så vi bestämde oss för att inte ha några sopor där inne förrän vi fått ordning på problemet.
Så igår när vi skulle gå och lägga oss, så låg Sigge i köket i flera timmar och ville inte komma när vi ropade på honom. Hel plötsligt så hörs ett brak och det blir ett sånt liv i köket och ut i hallen. Jag stänger in mig i sovrummet (Har mössfobi) och L går och tittar vad som hänt. 
Sigge har fångat en mus i storlek större!!!!!! 
Inte lätt att slappna av och somna när man vet att mössen tagit sig ur skåpen!!!
Så i morse när jag skulle diska så när jag häller i vatten så springer en mus upp ur diskhon!!! Jag skriker och hoppar säkert en meter upp i luften.
Ringde försäkringsbolaget direkt och de ska ta itu med problemet men det skulle ta minst 2 arbetsdagar, alltså hela helgen kommer att gå+ att jag inte har någon hjälte som L hemma som kan vara ett stöd.
Får ta hit råttfällor så länge, eller kanske inte för då måste jag ta hand om det när det fastnar i fällan.
Vi har även ringt en hantverkare som ska täta till alla hål vi sett.



I kväll ska vi på en föreläsning på Naturhistoriska om Darwin. Skulle inte med först men vill inte vara själv hemma med mössen så jag bestämde mig för att följa med.

Magen mår bra, har blivit mer otymplig för det känns som att jag bryter nacken av bebisen när jag sätter mig eller tar mig upp från sittande. Jobbigt att behöva känna sig så här i en månad till. Puh



Kommentarer
Postat av: Bellala

haha ååh tessan! jag förstår dig. Fyfaaan för möss.. vilken skräck det är. Hoppas dom försvinner.. eller åtminstonde inte kommer ut i rummen.

2009-02-12 @ 14:52:02
Postat av: Matilda

Vad läskigt, men de små mössen verkar söta. <3

2009-02-14 @ 17:18:39
Postat av: Anonym

Ja de är söta men det är inget kul att ha de I huset.

Just nu är jag instängt i sovrummet för Sigge har fångat en.



2009-02-14 @ 17:19:43
Postat av: Tessan

Ja det var jag som skrev förra inlägget...

2009-02-14 @ 17:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0