Vaccination

Igår blev Julius 3 månader oh då var det dags för vaccinationssprutor. Som tur var så följde Linus med upp den här gången. Först var det vägning och mätning som vanligt och kurvan går stadigt uppåt. Så sprutorna... Två disktriktsköterskor hade en varsin spruta och Linus fick håll i honom, Han skrek som en stucken gris... och jag började gråta. Fjant, vad har hänt? Jag har blivit så blödig. 
Det gick ju över väldigt fort och han var som vanligt igen efter någon minut. Senare på kvällen så fick han ferbern man kunde få efter sprutorna. Inte så hög men han var varm och gnällig, så han fick en supp alvedon.
Jag har blivit riktigt tjenis med dem uppe på apoteket i Sävja efter våra sjukdomar. De frågar alltid hur det är med Julius och vill alltid titta på honom. 
Tänk vad apotekare på såna små ställen vet allt om allas sjukdomar och problem. 

Det har ju varit midsommar oxå...
Vi hade som vanligt helt fantastiskt  ute hos Klara och Christian på Lagnö. Vi hade ganska tur med vädret för under dagen hade vi sol, inte så varmt men det var sol. Precis när den sista leken på midsommarfirandet var över så kom regent och då regnade det resten av kvällen. Det var inte någon dans på logen i år heller pga sabotage för två år sedan så vi var hemma resten av kvällen.
Vi grillade, badade bastu, badade i poolen, lekte lekar, underhöll barnen och bara snackade skit. Det var riktigt trevligt och det var nog den lugnaste midsommar där ute. Men lika trevligt.


Idag blir det lugnt... Ska ta bort lite ogräs, hämta ut biljetterna till Fjäderholmarna inför fredagen, ha möte med elektrikern och möte med Rosen som förhoppningsvis vill leda hela vårt husprojekt.
Min mamma och pappa kommer ut och tar hand om Julius så vi båda kan koncentrera oss på mötena.


Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken liten gulleplutt. Han har ju så söt mun.

2009-06-24 @ 19:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0