Nu vill jag att det ska vara över.

Fy vad det är tråkigt och jobbigt just nu!!!

Jag är ingen som tycket om att gnälla och klaga när något är jobbigt. Men här kan jag verkligen spy ur mig allt utan att någon behöver lyssna. För om ni läser det här och tycker att jag är gnällig så är det bara att sluta läsa!!!  
Kanon tycker jag.

I helgen, var vi ju i Sälen. Vägen upp så ficka jag den värsta förvärk/sammandragning jag hittills fått. Inte så att jag blev orolig eller något sånt utan den höll i lite längre och jag var tvungen luta bak sätet och andas ordentligt. 
Som vanligt när det är något som är jobbigt så går jag in i en bubbla. L undrade ju hur det var och hur det kändes men jag hade så svårt att förklara och sa inte så mycket så han blev nog ganska orolig till en början.
Jag vill inte vara den som går in i en bubbla och inte låter honom bli delaktig. För det är ju lika viktigt för honom att veta hur jag mår så han vet hur han ska bete sig. Något jag måste tänka på!!!!!!

Det gick iallafall över till slut men magen var stenhård hela vägen upp och jag hade svårt att komma ur bilen. Så det var skönt att gå och lägga sig när vi väl kom upp till stugan.

Efter den där resan upp så har allt blivit så mycket jobbigare. Foglossningarna har gått upp högre upp i bäckenet så varje rörelse gör ont och det trycker på. 
Vi var och badade bubbelpool underlördagen och det var så skönt att få känna sig lätt så jag njöt dör i bubblandet i en timme.
Väl inne i duschen när det var dags att klä på sig så kunde jag inte sätta på mig strumporna och skorna själv. fick gå ut och ta hjälp av L. 
Ännu en jobbig sak, att inte klara av allt själv.

Under gårdagen blev det mycket stå och gå eftersom vi var och tittade på starten på Vasaloppet och sen stannade till i Evertsberg och Oxberg där vi fick vänta på att Björn och Linn skulle komma förbi. Så då hade jag verkligen ont när det var dags att åka tillbaka till Uppsala. Gråtfärdig satte jag mig i bilen och ville bara hem.

Måste säga att Vasaloppet var en upplevelse. Starten var helt fantastisk och man kan inte förstå hur mycket folk det är förrän man är där och ser det live. Det var som en myggsvärm som kom mot en, riktigt häftigt.



I natt har jag fått gå upp och kissat 5 gånger och vaknat varje gång jag rört på mig. sovit som en kratta alltså. Idag har jag inte gjort mycket för att jag just har så ont och det är jobbigt att röra på mig. När det har ringt på hemtelefonen har jag inte ens brytt mig om att svara... Hinner inte upp.
Det gick så fort från att inte vara jobbigt till att allt gör ont. 
Vill inte vara så här bitter men nu vill jag verkligen att det här ska vara över!!!!!! Tur att det inte är så långt kvar.

Jag kanske inte är en som tål mycket eller så gör det riktigt ont.
Nu har jag gnällt färdigt och ska inte vara lika i nästa inlägg-
<Tack för att jag kan spy ur mig allt här

Kommentarer
Postat av: Kattis

Men Tess...

Du som alltid har grejat allt o fixar och donar - får man inte gnälla lite när man typ håller på att föda snart så är det väl märkligt?! Jag hejar på dig i alla väder och tycker (faktiskt) att det låter bra att du kan klaga lite...du har alltid grejat saker och ting. Så....fritt fram! Puss på dig!!!

2009-03-02 @ 21:10:47
Postat av: Frida

Det är UNDERBART att gå in här & läsa allt BRA du skriver!!!!! snart är hon/han ute;) P&K

2009-03-02 @ 23:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0