Lördag

Vi fick elen tillbaka på fredagsförmiddagen... Skönt att få vattnet tillbaka men internet funkade inte.. Vi har haft riktigt struligt med vår trådlösa mackapär. Det funkar lite när det själv vill, lite jobbigt när det inte är synkat.

På kvällen så åkt vi till Stockholm alla tre för att äta middag tillsammans med hela familjen Jonsson eftersom Linus pappa fyllde år. Vi åkte till Sickla och åt vid Sickla kanal på en restaurang som heter Göteborg.  Vi hade det väldigt trevligt och det var ett riktigt fin stadsdel. Vi gick på en promenad efter middagen och bara strosade... eller alla vuxna utom linus gjorde det för han busade järnet med M & A och han var så svettig när han satte sig i bilen och somnade som en stock.

Julius har fått en riktig lekpappa en pappa som förmodligen kommer att orka mer än honom själv. haha Han kommer att be pappa att få sluta leka. Om nu inte Julius blir likadan, finns ju en stor risk för det.

Idag har vi varit på namnfest för Zeke i Jumkils bygdegård. Det var pirattema och Pappa Afro hade verkligen hittat sin roll som den stora piraten. Det var ponnyridning, lotterier, godis, mat, tårta och massa roliga saker för barnen. Det var riktigt riktigt trevligt
De har verkligen satt ribban inför vår fest nästa vecka...
Vi har verkligen satsat olika på våra namnfester. De gjorde hela festen för barnen och vi satsar på festande. haha. Vi kommer oxå att få trevligt.
Nu har det kommit in lite fler OSA och nu är vi uppe i 115st.

Vi fick åka lite tidigare från Zekes fest för vi hade bjudit hem massa folk på grillfest.
När folket började ramla in så blev vi totalt 10 pers och jag var ensam tjej... Humorn blev väldigt grabbig så efter maten så tog jag med mig Julius in till stan och träffade Juliua, Linnea, Kickan, Linn och Maria. Vi satte oss på Carl Filip och tog en dricka. Där satt vi och snackade i några timmar och Julius sov sött i vagnen hela tiden.
Nu ligger vi i sängen och festen håller på som fullt ute på altanen, den som finns kvar, och jag ska försöka sova för nu är kl 2.
I morgon ska jag berätta lite om hur det går för Julius. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0