Inbland sviker ens positiva energi

Jag var å otroligt trött igår, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Det var en del som skulle planeras inför vår Sälen resa eftersom vi är en del som ska åka upp men jag orkade inte bry mig och vissa saker tycker jag ordnar sig ändå. Men sån är jag  och jag har verkligen förståelse för dem som vill ha full kontroll. Det var bara fel dag.
Men sen började jag fundera på varför ska vi upp till Sälen nu när det är så närma? Varför ska jag alltid var en sån som ska var med på allt?
Jag vill ju vara där uppe men att ta sig dit och sen om det skulle sätta igång medans vi är där... Mora? När man känner sig trygg här hemma...
Pratade och grät lite sen kändes det lite bättre.
Har sammandragningar och lite förvärkar (tror jag) på kvällarna. Svårt att slappna av  men somnar alltid till slut och sover ganska bra. Behöver bara gå upp ca två gånger.

Som sagt, vi åker till Sälen i morgon... Och idag känns det bra och ser fram emot att få ta det lugnt och bara njuta i några dagar.
Kattvakt hade vi glömt bort att fixa men det löste sig väldigt snabbt. Min underbara moster Eva med familj tar hand om honom hela helgen.
Känns skönt att någon som bor lite större tar hand om honom + att jag tror att Jennie kommer kela ihjäl sig och det är ju något Sigge gillar.

Så här somnade han igår efter lite kelning.

Nu ska jag till Elgiganten och ONOFF och leta kamera sen ner till Lilla Rummet för att köpa en snuttefilt.
Kl 17 börjar träna tjejerna och det är sluttampen nu. Kör bara nästa vecka oxå sen är det slut för ett tag och det känns faktiskt skönt även om jag kommer att sakna tjejerna.

Semledagen

Var för är det så att folk måste berätta om läskiga och svåra förlossningar när man själv närmar sig den dagen?
Var på fest i fredags med jobbet och alla frågade när jag skulle ha. När jag berättade att det bara var två veckor kvar så frågade de självklart om jag började bli nervös inför förlossningen.
Jag sa att jag kände mig ganska lugn men att det kom upp lite rädsla då och då.  Då började de berätta om hur hemskt det hade varit för dem, sina kompisar och släktingarna. Vad som hänt med barnet, den fick en CP-skada, den föddes med Down Syndrom fast de hade gjort de och de testerna innan. Hon sprack, hon förlorade massa blod. 
Jag förstår inte riktigt hur de tänker när de gör så när man ska föda ett barn för första gången
Är det för att jag ska vara beredd på vad som ska hända? Men då kan man fråga sig om det är deras uppgift att förbereda mig på det? Och varför ska de förbereda mig för det på en fest?!
Men så var det hela kvällen var jag än satte mig. 
Inte så konstigt att samtalsämnet blir barn när man kommer till en fest med en mage som är hur stor som helst. Men jag tycker man kan tänka lite på vad man säger. För självklart är en först föderska nervös för förlossningen…

Har jag fel?

Idag ska jag försöka var mer aktiv... Ska iallafall få i mig en semla!!!!

Jag har packat den sk BB väskan. Kändes konstigt att man förbereder sig på det som man väntat på i 9 månader. 
Vi ska upp till Sälen på torsdag och då måste vi ta med oss allt ifall det kommer när vi är där uppe och måste åka till Mora lasarett.

Ät många semlor idag för det ska jag.När vet man?

När vet  man att det är dags?
Jag har förstått att det ska göra riktigt ont och att vattnet kanske går. Men det känns som att värkarna kommer smygande?
Jag kanske bara har fått för mig att det är så. För om det är så att de kommer smygande så  kanske man vänjer sig med förvärkarna som kommer lite då och då.

I fredags hade jag fler sammandragningar än tidigare, hade förvärkar under hela dagen. Jag tror att det var förvärkar, en molande mensvärk, är det förvärkar? Men som jag har förstått så kan man ha det i flera veckor innan det verkligen är dags men att det närmar sig.
På lördagen var det lugnare men då hade jag så ont i fogarna så jag blev en riktigt lugn dag för min del. L lagade mat och vi hade melodifestivalkväll.
Igår söndag så var det som vanligt igen var på friståendeträningen och tränade tjejerna. Det var nog min sista träning med dem innan bebisen kommer.
Det blir för tungt att stå där i 5 timmar och jag är helt förstörd dagen efter.
Kommer köra redskapen den här veckan sen får det var slut på det oxå. Kommer verkligen att sakna gympan och speciellt tjejerna.  Men jag kommer ju tillbaka.

Idag blir det till att inte göra så mycket eftersom jag har jätteont i fogarna. Jag hoppas verkligen inte att jag går över för ska jag känna mig så här otymplig och orörlig i minst två veckor till kommer jag att gå under.
Men jag ska kanske inte klaga för jag har känt så här i en vecka och det finns andra som har så här jobbigt i hela graviditeten. 

Jag hoppas och jag antar att man känner när det väl är dags.Mary Kay

Då var jag på ett Mary Kay party igår hos mamma igen. Den här gången så var det sminkning på schemat.
Vi fick först en liten ansiktsbehandling men peeling och något serum. Ansiktet blev verkligen som en babystjärt!!!
Sen fick vi v älja om vi bille ha vardags smink eller fest. Jag valde fest, ville ha lite färg på ansiktet.
Och det blev verkligen snyggt.
Använde mörkblått runt ögonen. Jag var väldigt skeptisk i början men¨måste hålla erkänna att det blev bättre än vad jag trodde det skulle bli. Köpte den mörkbåa ögonskuggan, nej det gjorde jag inte... Jag fick den av mamma. Tack så jättemycket.
Här är några bilder på sminkningen. Ni behöver ju in te komma på mig utan på sminkningen, man ser så rolig ut när man tar kort på sig själv...


Jag tyckte iallfall att jag blev fin. haha

Sen har hon (Maty Kay-tjejen) Tjatat på mig att jag ska börja sälja produkter själv. Man får 50% av det  man säljer och man har inga krav på sig att h a ett viss försäljning + Att man själv får handla för 50%
Var där idag på infomöte om hela grejen.
Kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra, Det kan vara skönt med lite extra pengar nu när jag blir mammaledig men tänk om jag inte kan sälja något? Tänk omjag inte får ihop folk som vill komma på klasser eller vad det heter. En annan sak som är lite jobbig med hela grejen är att det är så amerikaniserat bland alla konsulter (en sån jag ska vara) Så klämkäckt och trevligt.
Jag ska fundera lite till. 
Ska ju inte börja sälja förrän senare när det lugnat ner sig med bebisen.

Annars har jag inte gjort mycket idag men jag har inte haft tråkigt.
Haft en del samandragningar nu på kvällen, det känns. Magen blir stenhård och jag måste stå upp eller gå omkring.

Nu ska jag ta reda på maten och dricka något gott.

Fixerad!

Vaknade kl 6 i morse och hade inte behövt gå upp en enda gång under natten!!!! Kommer inte ihåg när det hände sist. Men kunde inte somna om sen eftersom jag skulle upp kl 7 så  det kändes onödigt. Gosade med Sigge istället. Han har blivit så mycket lugnare nu när det blivit lugnt på mössfronten.
Satte mig, eller försökte sitta ner och äta frukost men jag hade alldeles för ont i magen. Det gick verkligen inte att sitta ner. Det kändes som att det var knivar som högg mig i nedre delen av magen. Vad kunde det vara, bebisen som låg och tryckte på någon nerv? Behövde jag gå på toa eller var det förvärkar? 
Ja jag vet inte för jag har inte varit i den här situationen förr.

Skulle vara hos barnmorskan kl 8 och L skulle följa med idag. På vägen så mötte vi mösskillen. (han som skulle lägga ut råttgift på vinden) Så det var bara och vända och släppa in honom.
Kom alltså försent till MVC.

Väl där tog vi stick i fingret, alla blodvärden var perfekt och jag hade gått upp ett kilo!!! Så nu är jag uppe i 7 kg. Hon sa att jag måste ha gått ner i övrigt för det var ju inte en liten mage jag hade. Haha
Men jag tror nog att jag mest har tappat muskler och blivit slapp, har ju inte rört på mig på hela graviditeten. Det är något jag får ta tag i efter förlossningen.

Blodtrycket var som det skulle och magen hade vuxit 2 cm sen sist och det var bra. Hjärtljudet var lite lägre än vanligt men ingen fara, hon puttade på honom... eller henne så tickade det upp till det normala.
Så hade barnet  FIXERATS!!! Hjälp, då känns det nära. Även fast det inte är ett tecken på att det ska komma inom en vecka men det är på riktigt nu. Förmodligen är det därför det gör lite ont att sitta för bebisen ligger och trycker på...
Ja det är väl bara att vila och vänta.


L får inte åka Vasaloppet!!! Tycker så synd om honom. De hade sagt på Idrottsskadecentrum att den enda som skulle köra ett vasalopp med den skadan är Gunde och då med en stav. Så han sålde sitt startnummer till en kille igår.
Men vi har bestämt att vi ska åka upp till Sälen iallafall, vi har ju betalat för stugan och jag hade sett fram mot att sitta i backen och dricka varm choklad och äta en och annan våffla.


Var och såg Benjamin Buttons Otroliga Liv med Robin igår. Det var en väldigt fin film, kanske lite väl lång när man är i 9:e månaden och sitter i mitten på raden. Jag var kissnödig bara efter en timme, då var det bara att sitta där i 2 till och hålla sig.
Som sagt, en fin film men kanske inte en film för en 15 åring. men  han sa att han tyckte den var bra.
De hade sminkat Brad Pitt otroligt bra som gammal gubbe och jag grät så klart. Se värd tycker jag. Hade kanske förväntat mig att det skulle hända mer i filmen men man ville verkligen följa hans konstiga liv. 
Idag ska jag ta tag i bullbaket eftersom jag inte hade några ägg hemma igår.
Nu är det skidskytteUttråkad

Idag är det en tung dag. Har jätteont i fogarna och jag har inte gjort något speciellt för att få det. hm... Skulle vilja lägga mig i ett varmt bad, men vi har inget badkar... än.
Får ligga under täcket i den gamla vanliga soffan... Tråkigt!!!!

Ingen mus i fällan på över ett dygn och katten har verkligen lugnat ner sig. Idag har vi fogat igen alla hål vi vet de kommer in genom + att det kommer en gubbe i morgon förmiddag och lägger ut råttgift på vinden. ingen fara för katten sa han.

Ikväll ska jag på bio med min kusin Robin, vi ska gå och se Benjamin Buttons otroliga liv. 
Annars ska jag försöka sova lite sen ska jag nog baka bullar om inte jästen blivit för gammal.Helgen

Ja det har hänt mycket och väldigt lite den här helgen.
Som sagt... Vi har Mössinvasion i vårt hus. det har varit helt galet och jag undrar hur många ungar en musmamma kan få. För vi tror att den första musen som dog var mamman i familjen för sen dök det bar ungar upp som var helt förvirrade. 
Första dygnet fångades 9 möss in, 7 av Sigge och 2 i fällan. Man satt på helspänn och Sigge var helt stissig och kunde inte slappna av över huvudtaget. Så totalt sen i onsdags har det blivit 14 möss... som vi vet. Sen har Sigge varit själv i ett dygn och maten var inte uppäten så han kan ha fått i sig massor.

i lördags stack L till Malung och jag vågade inte gå sova själv hemma så  jag åkte till mamma och pappa och sov i Björklinge.
När jag kom ut så hade mamma varit i farten med symaskinen och stickorna igen. Hon är ju helt fantastisk.


Här har hon sytt en fin dress och L är väldigt nöjd med färgerna.  stl. 62


Här har hon stickat små sockor som ska sitta kvar på fötterna. De är så söta.


Här är en dress med mössa i fleece. (hur det nu stavas)


Sist men inte minst en sparkdräkt i en check turkos färg


Fick tacos och vi tittade på melodifestivalen.
Efterr det så plockade mamma fram ett fotbad med inbyggt massagesystem som jag fick stoppa ner fötterna i. Sen filade hon dem och smörjde in dem med feta krämer. Helt fantastiskt skönt. Kia, blev du avundsjuk nu?
Jag har nämligen lite svårt att nå mina fötter nu, bebben trycker på för mycket så en bakåt lutad position är den bästa.

De senaste magbilderna.. v.38Ganska nyvaken så kolla in frissen. haha, snygg och magen är gigantisk.

Ja vad hände mer i helgen. Jo L kom hem med rosor i helgen, vi firar inte alla hjärtans dag men han tyckte jag var värd lite rosor. Jag blev så glad så jag började gråta... Det är mycket roligare att få något när man inte alls förväntar sig det. Puss puss


Sen fixade vi här hemma med att förbereda nedkomsten med säng, skötbord, badbalja och de där blöjorna... Fixade plats i byrån till alla kläder.

Igår vurpade L i sista backen i sitt lopp och gjorde illa axeln. När han kom hem så tog han av sig tröjan och då såg det riktigt konstigt ut, axeln satt inte riktigt där den skulle. 
Vi åkte in till akuten och är satt vi till kl 03.45 i natt. Den var ur led och nu kanske det inte blir något vasalopp. Stackarn, han som verkligen har kämpat för det här. Men vi har inte gett upp, i morgon ska han till Idrottskadecentrum och de brukar göra underverk.


Lite mycket info på en gång...
Ska bli bättre på att uppdatera nu när jag hittat sladden till kameran.

Ha det gott MÖSS!!!

MÖSS!!!

Jag förstår att möss kommer in i huset när det är så kallt ute och jag kan tycka det är okej om de är på vinden, i väggar och tak. Men jag tycker det är riktigt jobbigt när de kommer IN I huset. Jag har förstått att de har varit i sopskåpet för Sigge ligger och smyger där och jag har sett spår att de gnager på soporna + Att jag såg en när jag öppnade skåpet i helgen.
I förrgår hade de verkligen kalasat inne i sopskåpet och det låg sopor överallt i hela skåpet så vi bestämde oss för att inte ha några sopor där inne förrän vi fått ordning på problemet.
Så igår när vi skulle gå och lägga oss, så låg Sigge i köket i flera timmar och ville inte komma när vi ropade på honom. Hel plötsligt så hörs ett brak och det blir ett sånt liv i köket och ut i hallen. Jag stänger in mig i sovrummet (Har mössfobi) och L går och tittar vad som hänt. 
Sigge har fångat en mus i storlek större!!!!!! 
Inte lätt att slappna av och somna när man vet att mössen tagit sig ur skåpen!!!
Så i morse när jag skulle diska så när jag häller i vatten så springer en mus upp ur diskhon!!! Jag skriker och hoppar säkert en meter upp i luften.
Ringde försäkringsbolaget direkt och de ska ta itu med problemet men det skulle ta minst 2 arbetsdagar, alltså hela helgen kommer att gå+ att jag inte har någon hjälte som L hemma som kan vara ett stöd.
Får ta hit råttfällor så länge, eller kanske inte för då måste jag ta hand om det när det fastnar i fällan.
Vi har även ringt en hantverkare som ska täta till alla hål vi sett.I kväll ska vi på en föreläsning på Naturhistoriska om Darwin. Skulle inte med först men vill inte vara själv hemma med mössen så jag bestämde mig för att följa med.

Magen mår bra, har blivit mer otymplig för det känns som att jag bryter nacken av bebisen när jag sätter mig eller tar mig upp från sittande. Jobbigt att behöva känna sig så här i en månad till. PuhTrött

Tänk att man kan vara så trött... Eller jag känner mig inte så trött egentligen men så fort jag sätter mig ner i soffan så somnar jag, så jag måste var trött.
Går ju upp 3-4 gånger varje natt för jag behöver gå på toa, vaknar varje gång jag ska vända mig så utsövd är man nog inte.

Jag gör mina lister på vad jag ska göra varje dag för att inte slöa till men jag får verkligen ingenting gjort så listorna till nästa dag blir bara längre och längre. 
Kanske inte ska ta i på de där listorna och göra 1000 saker varje dag. Jag kanske ska vila när jag verkligen känner för det för något säger mig att jag inte kommer ha en chans till det sen på några år...

I morse när jag var inne på Facebook så frågade min moster mig om jag ville följa med henne och fika med mormor. Och lite sällskap säger man inte nej till. Så kl 11 var vi på Landings och åt en semla (det är ju tisdag....igen) och snackade lite skit.
Passade på att äta lunch med L oxå det blev en sallad från Cupido. Smaskens.

väl hemma så var det så kallt så ag har fått eldat en hel del. Mysigt och det blir varmt så fort. Passade på att sova 1,5 timme och nu plockar jag och ska städa undan så spjälsängen får plats i sovrummet.
Vi ska nämligen åka till Jossan och hämta hem den + lite annat.Min lyckade brasa. Här ser ni väggen där det var vattenskada, en anledning till kylan i huset. Ska fixas i sommar.
Inget speciellt

Ännu en helg

Har inte så mycket intressant att skriva om just nu. Det har varit en helt vanlig helg men träning med tjejerna lördag och söndag men jag har varit ensam. L har varit i Orsa och åkt ett sidningslopp inför Vasaloppet.

I fredags åkte jag och L till hans brorsa för att kolla om de hade några barnsaker vi ville ärva. Vi fick med oss tre kartonger som vi ska gå igenom och se om vi behöver något. Har inte orkat ta tag i det än men det kommer väl upp på min lista inför veckan.

På vägen hem åkte vi till Micke, Maria och Leon för att ta en fika och kolla på Let´s Dance. Det är alltid lika trevligt att träffa dem.

På lördagen så tränade jag både seniorerna och juniorerna. det börjar gå riktigt bra för juniorerna nu och det är altid kul att gå till träningarna. Det börjar lossna lite för dem det varit motigt för ett tag och det är kul och man känner så mycket för dem. Sen hör det till åldern att de är så kritiska mot sig själva, kan inte se något positivt i något  om det börjar gå lite motigt och där har några tjejer hamnat... Men de ska bara veta att det går över även om det inte känns så just nu.

Jag får träna lite på att ha hand om tonåringar även om det dröjer ett tag innan vårt barn är där. Tror att tjejer är svårare att ha att göra med i tonåren än killar men det är kanske bara något jag fått för mig.
Jag gillar iallafall mina 17 tonåringar på gympan. 

Lördagskvällen tillbringade jag i soffan med godis och melodifestivalen. Tyckte att det var ovanligt bra låtar... Tyckte däremot att Marie kunde ha gått till andra chansen men helt rätt att inte Shirley Clamp inte gick vidare. Sen höll jag på att skämmas ihjäl när jag såg den där Jonatan!!! Vilken pinsam kille. Nog om melodifestivalen.

Idag sov jag länge och tog det lugnt hela förmiddagen, så lugnt att jag glömde bort att jag skulle ringa Frida för vi skulle hitta på något. Jag har inte träffat henne på hur länge som helst och vi sa att vi skulle höras idag och hitta på något. Få ta tag i det i veckan.

När jag kom till Fyrishov så var vi uppsagda i hallen utan att någon informerat oss om det. Så vi fick träna uppe i C-hallen tillsammans med 100 andra. Gick ganska så bra men det blev inte så mycket fristående, mest obligor och svårigheter men det var nödvändigt och jag tror inte tjejerna tyckte det var allt för tråkigt.

Nu sitter jag här i soffan igen och väntar på att L ska komma hem från Orsa. Shoppat lite.

En runda på stan

Nu kände jag att det var dags att börja göra lite klart inför att bebisen ska komma. Det är mycket som ska handlas in och jag har knappt börjat.
Så idag åkte jag in och åt lunch med l och det blev sushi!!! Fantastiskt gott. Sen gick jag på en liten shoppingrunda och köpte in lite startkläder.
Man kan bli helt galen när man gå in på barnavdelningarna. Men just nu får man köpa en liten grund eftersom man inte vet hur stor bebisen är och vad det blir för sort. Sen kan jag tänka mig att man får en del oxå.. Vet ju inte med det är det jag har fått för mig.

Så det här köpte jag.Ett litet startkit med 7 olika plagg. Pyjamas, bodys byxor mm
Sigge ville vara med på ett hörn.


Mamma har varit i farten och stickat.Det här är vår grund... 
Har vi glömt något viktigt?
Vi klarar oss iallafall första dagarna sen får vi väl fylla på om det skulle behövas.

Nu ska vi till L bror i Stockholm för att hämta lite barnsaker...

Ha en skön fredagFörlossning.

Förlossnings panik

Alla kanske får en sån när det börjar närma sig och jag hade min igår. 
Jag har känt mig så himla lugn inför förlossningen... Tror jag. Eller så är det som det brukar vara när det gäller mig att när jag tycker något är jobbigt så trycker jag bort den känslan och pratar om hur jag vill känna. Då blir det oftast att jag känner så men så bubblar de riktiga känslorna upp ibland.

det kan oxå vara så att jag känner mig lugn inför förlossningen för att jag är en sån som inte oroar mig i onödan men att rädslan jag hade i går kom för att jag har absolut ingen aning om jag fungera i den här situationen.

Igår kväll fick jag iallafall den här dippen... kunde inte somna och låg bara och tänkte. Det här är ju en situation man inte kommer att ha kontroll över.
Tänk om det inte går att få ut ungen normalt.
Tänk om man får ligga där i dygn.
Tänk om det går alldeles för fort.
Tänk om jag spricker
Tänk om det händer något med barnet.
Det finns mycket tänk om men det är ju så ofta allt går som det ska. Eller hur?

Jag känner mig iallafall väldigt trygg med personalen och jag får väl när jag väl kommer upp till förlossningen lägga mig i barnmorskornas händer och ta det som det kommer. Jag kommer inte kunna ha kontroll över det här.

Något som känns helt underbart att ha med mig där uppe är L. Han vet precis hur jag fungerar och kommer ställa upp till 100%. Kommer att finnas bredvid mig under hela tiden. Det känns tryggt.

Idag känns det mycket bättre och nu ska jag bara njuta av dagen.Så här ska tydligen Mr Julius se ut nu (om L får bestämma)


Ja, nu är jag inne i v 36 och tiden bara springer iväg och tydligen är bebisen så här stor och på bilden över...
Har idag varit på återkontroll på MVC eftersom min mage inte hade växt som den skulle till förra veckans koll. På den här veckan hade den växt till sig ordentligt!!! 3 cm på en vecka, det är mycket.
Så nu kanske jag lägger på mig lite oxå. Jag låg på gräsen där oxå, endast 6 kg sen invägningen som var v 12. 
Det är skönt för jag har så lätt för att gå upp i vikt annars och trodde att jag skulle bli ett riktigt fläskberg. Nu kanske det inte blir så jobbigt att komma tillbaka i form.
Hade en ny barnmorska eftersom den andra jag har haft hela tiden började jobba på förlossningen i går. Skulle vara skönt att det är hon som tar hand om mig när det väl är dags.

Barnmorskor är ett speciellt släkte. Alla är likadana, iallafall de jag har träffat på. Det är som riktiga hönsmammor och det är precis så man vill att de ska vara. Man är ganska utelämnad i den situation man är i när man har med en barnmorska att göra och de verkligen pysslar om en så man får känna sig som ett litet barn och bli omhändertagen.
Så jag känner mig ganska trygg med att få lämna över mig till barnmorskorna  under förlossningen även fast det kommer att göra förjävligt ont!!!

Jag har haft fullt upp idag med möte med F-kassan om föräldrarpenningen, det är en djungel. Haft möte med arkitekten om ombyggnaden och hunnit byta amnings BH och nästan vågat att köpa ett paket blöjor. haha
Måste förbereda den där BB-väskan snart och då ska det var en blöjor i. 

Nu väntar soffan

Tja

Rätt Namn?

Sov ganska rassligt inatt och låg då och funderade på namnen vi valt på bebisen.
Jag har alltid tyckt det varit svårt att hitta ett fint killnamn. (Ni vet, som tjej har mannog pratat om namn på besiar hanska länge). Samtidigt har man haft många förslag på tjejnamn...
Så när jag och L pratade om namn så sa vi att han fick komma på ett killnamn och jag ett tjejenamn men vi skulle självklart vara överens om namnen.
L kom med förslaget Julius Cesar... Så det började som ett skämt men sen kom vi fram till att båda två gillade Julius eller det tog lite längre tid för mig.
Vi gillade båda Lucas men när man tittade i tidningarna så fick alla killar heta Lucas så då valde vi bort det.
Så vi bestämde oss för Julius.
Vissa dagar vill jag inte att han ska heta Julius men vissa dagar tycker jag det passar perfekt när man tänker på hur han förmodligen blir men tanke på våra gener. Ett riktigt busfrö.
Det är som att jag inte riktigt står för det men samtidigt gör det. Konsigt.
Flicknamn var inga problem alls, Alice, Agnes, Astrid eller Linnea valde vi mellan. Det blev Alice.. Men även där har jag börjat tvivla. Fast jag tycker Alice är jättefint kan jag tycka att det är för mesigt vissa dagar.
Tänk om barnet inte alls passar med sina namn så har vi redan låst oss vid de här namnen.
Hm... Klurigt, jag kanske inte ska gå hemma och fundera så mycket det blir bara snurrigt i huvudet.
Nu ska jag laga mat för jag ska iväg och träna tjejerna
He
I Thailand i November Julius

Och Alice


Har tydligen inte fattat att jag inte kan röra mig som vanligt!

Kan bli så arg på mig själv ibland!!! Bara för att jag inte haft ont i fogarna på några dagar så verkar jag tro att jag kan göra allt som jag brukar.
Som på friståendeträningen med tjejerna idag så var jag med på det mesta som piruetter, bensparkar (smart) och hopp (ännu smartare) Nu är jag liggande i soffan och kan knappt ta mig upp. Inte tala om hur det gick att ta mig i och ur bilen. Varför kan jag inte tänka lite längre, jag i 8:e månaden och kan inte dansa och hoppa och träna gymnastik!!!!!!!

Nu blir det till att ta det lugnt i några dagar så får vi hoppas att det blir bättre.
Nu börjar Holliday.


RSS 2.0