SÖMN

Nu har det ordnat upp sig med sömnen igen. Han somnar vid 20, tidigare än vanligt, sover till 3-4 och sen vaknar han 7... Det är lite för tidigt tycker jag men han sover iallfall och det är inget gråt. Det gäller bara att man själv lägger sig tidigare.
Linus sliter fortfarande med huset hela kvällar och går upp 6.30 för att förbereda och fixa. Fattar inte hur han orkar men han har ju inget val för det måste fixas. Önskar bara att jag kunde hjälpa till mer.
I kväll ska jag på Moneybrother på Katalin, det är en födelsedags present från Katrine. Men först måste jag ta träningen för ingen annan kunde komma i kväll. Julle får antingen följa med eller vara hos Katrine. Hon hade massor att göra på jobbet så hon kanske inte kunde hinna hem i tid men det går ingen nöd på Julius av att vara med på träningen.
Det är bara det att jag vill inte att han ska följa med så mycket, han ska inte behöva växa upp i hallen. Linus är i Sthlm på möte och kommer och hämtar honom så fort han kommer till stan.
Nu måste jag sänka ner bädden i Julius spjälsäng eftersom han börjar resa sig i den, Tänkte göra något INNAN olyckan har skett för en gång skull. 
Har jag berättat att han kryper nu, förr tog han sig fram som en säl men nu kryper han med armarna oxå. Nu är det inte en lugn stund här hemma, ständig bevakning men samtidigt är det riktigt kul.
Sitter även vid bokhyllan och plockar ut saker så man får se till att det inte ligger några småsaker i de hyllorna  han kommer åt.
Igår på Sångleken i kyrkan klappade han händerna och fattade att han skulle slå på trumman.
På babysimmet så gör vi en övning när vi säger "Nu kommer det vatten" Så häller vi vatten över huvudet på barnet och i måndags när vi sa det så blundade han direkt och höll andan. Helt sjukt att de fattar så snabbt vad det är de ska göra.
Man ska även hålla honom över armen och lägga en leksak framför honom. Så fort han sparkar så ska man gå framåt och när han slutar ska man stå still. För att de ska lära sig att man kommer framåt när man sparkar. Nu när han hamnar i det greppet så sparkar han som en ropeller.
Jag, och vet verkar som Julius oxå gillar babysimmet så vi fortsätter på nästa kurs, Sjöstjärnan.
Här är det mys med bästa kompisen Sigge
Nu ska jag fixa här hemma sen ska vi ta en promenad till stan i det fina vädret.

Grinigt

Fortfarande jobbiga nätter och nu har det varit så här i tre nätter i rad. 
Han vaknar eller han gnyr och gråter en gång i timmen och han sluter inte förrän han vaknar på riktigt.
Jag tycker det är svårt att veta hur man ska göra. Det verkar inte vara så att han vill ha närhet för när vi lägger honom bredvid oss så blir det inte bättre.
Eftersom vi bor som vi gör så blir alla drabbade, det är ju inte så att någon av oss kan gå in i ett annat rum för att sova.
Jag tänkte att det kanske är så att vi har flängt fram och tillbaka mycket på sista tiden. Sovit här och var och kommit hem sent. Åkt mycket bil och in och ur i bilen.
Så nu har vi bestämt att vi ska vara hemma vid 17 den här veckan och få ordning på kvällrutinerna för att se om det blir bättre.
Pratade med Eva på BVC hon trodde det berodde på en utvecklingsfas med tanke på att han alltid ställer sig på alla fyra och gungar på nätterna. + att han är så tidig med att ställa sig upp.
Kunde oxå vara så att det kanske är nya tänder påväg, och då kunde vi pensla med flytande Alvedon på tandköttet i överkäken.
Hoppas hoppas på att det blir bättre snart.
Idag är det ny vecka och huset går långsamt framåt, vi kommer inte kunna flytta in till jul som vi hoppats så det kommer bli någon gång i Januari. Vi kommer därför att få jobba varje kväll den här veckan eller vi, det kommer nog bli den stackars Linus. 
När vi väl flyttar in i huset så ska vi ta en månad ledigt med allt som har med hus att göra. Eller så kommer det förmodligen inte att bli iallafall men jag får drömma.
Idag ska vi på babysim kl 15 och jag och Julius ska ta en långpromenad in till stan, passsa på sålänge det är sånt strålande väder.
Bye bye

knäpp dator

Före

Datorn är knäpp så jag får lägga in en bild och sen lägga ut den för atts en göra ett nytt inlägg med ett nytt kort

Hemma efter en lång dag

Japp inatt hade han en sån där jobbig natt igen. Han vaknade ca en gång i timmen! Jag vet inte varför det blir såna nätter lite då och då? Han gnyr och vrider sig, ställer sig på alla fyra och gungar fram och tillbaka. Inatt så kollade han sig omkring oxå, han kanske inte kände sig hemma eftersom  vi som hos mormor och morfar.
Hoppas på en bättre natt i natt.
Gick upp kl 7 för jag skulle till frissan kl 8.00.
Blev jättenöjd med min nya frisyr, det blev mörkare och betydligt kortare.  Nu gäller det bara att fixa den varje dag. Jag har alltid haft såna frisyrer som jag inte behövt göra någonting med utan bara borstat igenom det och låta det självtorka nu måste jag föna och få in kanterna, säkert ha i något och toppa lite med spray. Vi får se hur det går.
Det kommer bilder i morgon, det funkade inte att lägga in dem nu
Och Micke... ni flyttade ju. Skulle bli väldigt dyrt med att åka ner till er och klippa mig jämt.
Sen tog jag och Julius bilen till Lidingö för att heja på Limpan som skulle springa Lidingöloppet.
Jag kom precis så vi hann se honom vid 1 mil och fick ett fint kort.
Sen gick vi till målområdet. På vägen till målområdet fanns det en massa stånd och i ett kunde man köpa en chokladmedalj och en sån köpte till Linus.
Jag missade ju hans målgång på Vansbrosimmet (trodde inte han skulle simma så fort haha) så jag hade en del att ta igen. Fick ihop en liten påse med tre bananer, Julius åt två. Tre kexchoklad, jag åt en, två vatten och en läsk, jag drack två. och två st återhämtningstjofräs de lät jag vara.
Vi hade det väldigt mysigt jag och Julius, vi satt i solen på en filt, lyssnade på musik och lekte med allt som gick att plocka med. Hade en sms tjänst där jag fick reda på vart han befann sig så när det var 5 km kvar gick jag till målrakan och spanade. Till slut fick jag syn på honom och skrek och hejade och fick några bilder. 
Han var så trött och sa att det var det värsta han gjort. men jag var så stolt att han klarade det efter den jobbiga uppladdning han har haft med jobb och slit med huset. han sprang på 3.38. Tänk er att springa i 3 timmar och 38 minuter. Det hade varit så jobbigt så han hade gått upp för de sista backarna och bara att gå hade gjort ont. Ont i benen fick han efter 1,5 mil och då skulle han springa 1,5 till. Fy fan.
Nu är vi i stan och ska snart hoppa i säng. Ska försöka se klart på Dödligt vapen 4 och äta upp chipsen.

Sover i Björklinge

Har ätit en fantastisk tacos här hemma i Björklinge. Sover här men Julius inatt för jag ska vara hos Frissan kl 8 och Linus ska iväg och springa Lidingöloppet.

Han är riktigt nervös och han har prppat i sig pasta i tre dagar nu så mycket så jag tror inte att han kommer att orka springa i morgon. Men det ska vara bra säger han och han göra allt för att han ska klara de där milen. Fy fan säger jag bara.
Jag kommer iallfall stå där och heja på honom och absolut inte missa målgången som jag gjorde på Vansbro simmet.

Här om dagen så hälsade jag på Carina och Pippis lilla lilla bebis. Så söt och liten och helt plötsligt kändes Julius som en så stor kille.
Vad lätt det måste vara att när man får ett syskon kräver för mycket av "storebror" för att han blir så stort i jämförelse med lilla bebisen. Inte konstigt att det ofta blir svartsjuka och trots...
Kan man komma i håg det tro?

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska vara hos Vickan på Carl Frisör kl 8.00 riktigt tidigt. Hade tänkt när jag bokade tiden, för jag hade ju glömt bort att det var Lidingöloppet då, att Linus och Julius skulle få en mysig morgon ihop. Men nu blev det mamma som får ta den mysiga morgonen så hämtar jag honom sen innan vi åker till LIdingö... ;Måste hitta en karta om hur jag ska ta mig dit.


Godnatt

Så var det fredag igen

Jag hade som mål den här veckan att jag skulle skriva varje dag... inget mål som klarades av...
Inatt har jag eller vi sovit i en säng och inte vår bäddsoffa, vi har sovit i Linus föräldrars lägenhet. De är i Stockholm och tar hand om kusinerna för det har kommit en kusin, en liten flicka kom till världen i går med ett kejsarsnitt.
"Köket" blev väldigt bra, har inte tagit kort på det men ska göra det i helgen så jag kan lägga upp den här. Men jag kom på hur luckorna skulle sättas upp och det var väldigt smidigt. (Eller jag fick ett proffs att visa först)
Det här gjorde jag medan Linus slet som ett djur i huset, det skulle grävas en massa gropar och fick använda en lasermojäng för att få rätt djup. 
Han är ganska så stressad just nu, jobbar som tusan med Bandyn, sliter med väldigt tungt jobb med huset som att gräva groparna, fylla och tömma släpvagnen och bära tunga betongklumpar. Så ska han springa Lidingöloppet i morgon.
Så nu ska han inte göra ett dugg idag och bara käka pasta och försöka vila upp kroppen så gott det går. Jag och Julius sover ute i Björklinge i natt så han får sova ordentligt oxå. Jag ska klippa mig i morgon bitti så då kan jag bara åka in så tar mamma hand om Julle så länge. Sen hämtar jag honom och åker till Stockholm och hejar på.
Igår var vi i Storvreta och hälsade på Linda och ungarna. Linnea kom och mötte oss vid bussen för att få dra vagnen hem, hon har tydligen tjatat på att vi ska hämta henne i skolan med vagnen. Och det är väldigt viktigt att vi kommer in på skolgården för att hämta henne. Hon vill öva nu när hon ska få ett syskon i januari.
Men hon var ledig från skolan i går så vi bestämde att vi ska dit på torsdag oxå. Då åker vi dit tidigt och käkar lunch sen hämtar vi henne vid 13.30.
Man brukar ju säga att barn gör inte som man säger utan gör som man själv gör... Hur ska jag tolka det här?
Idag på eftermiddagen har jag blivit hembjuden på mellanmål hos en mamma från babycafét kl 14.30. Ska bli trevligt. 
Nu har jag fått skriva om det här tre gånger så nu slutara jag för idag

Bygget går vidare

Nu har det gått ett tag sen jag skrev och jag vet inte om jag orkar skriva allt som hänt. Nu lät det som om jag har varit med om massor i helgen men så är inte faller.
Idag håller jag på att fixa det sista i vår köksdel, jag har varit och köpt väggplattor på Ikea för att sätta upp bakom kranen, bredvid diskhon och bakom spisplattorna.
Gick väldigt smidigt och nu är det iallafall lite skydd för vatten och kladd från matlagning. 
Nu ska jag ta och packa upp de kartonger som är kvar för att köket ska fundera utan att behöva springa upp till garaget om det är något som fattas.
Linus har är iväg på Relationsbåten och kommer hem i kvällen och det skulle vara kul om allt är fixat tills dess. Jag ska även sätta upp köksluckor, oxå dem från Ikea, men jag fattar inte hur. Jag brukar aldrig ha problem att sätta ihop Ikea grejer med jag förstår verkligen inte instruktionsritningen... Ska klura lite till.
Eftersom Linus var borta i natt så sov jag ute hos mamma i Björklinge i natt. Hon grillade kött som jag slängde i mig innan ja åkte in till stan för att träna tjejerna.  
Det var en riktigt seg och tråkig träning. Tjejerna känns inte motiverade alls och jag ångrade att jag åkte dit för jag hade mycket hellre varit hemma med mamma och Julius än att vara där i 3,5 timme och vara arg. 
Det kan gå snabbt i svängarna hur man tycker det är på träningarna, senast i söndags så kände ja att det är så kul att träna tjejerna igen  och jag verkligen längtade till nästa träning. Så kommer nästa så är det bara skit och man undrar varför man lägger ner så mycket tid när man inte får någonting tillbaka.
Jag vet oxå att man måste ha dippar (jag tänker på tjejerna). Så i morgon, då ska jag vara den positiva och peppande tränaren för jag tycker ju att det är kul egentligen.
Så tjejer om ni läser det här. Nu kör vi så det ryker.
Mamma var med oss på babysimmet i går och jag tror hon tyckte det var riktigt kul och se vad vi gör. Julius var på sitt bästa simhumör och sprattlade som tusan i vattnet.
I helgen har vi jobbat med huset hela helgen. I lördags knackade vi hål i betongklumpar! Vi hade fått fel grejer med det gick att fixa på det här sättet. Det var ju fantastiskt väder så det gjorde ingenting att vi stor där och hamrade. 
Vi städade undan i garaget för att få plats med mer grejer och vi körde ut till Ortala på fredagen med soffan och sängen och passade på att njuta av ett stort hus och god mat en kväll.
Vi har även hunnit med att fika mer Klara och Christian, Jocke och Martina på Fågelsången. Vi skulle käka middag ihop  men vi hann inte med det eftersom vi jobbade så hårt. Åkte till G&G och gjorde lite puréer.
Just ja, Julius han han resa sig nu... Jag lämnade honom sittandes i soffan och gick på toa, när jag kom tillbaka så stod han så här.

En fredag igen

Man brukar vara helt upprymd när det är fredag för då ska man äntligen vara ledig i två dagar... Men just nu känns det som en helt vanlig dag i mitt liv eftersom jag alltid är ledig. Så ikväll ska vi lyxa till det lite med god mat så det blir lite extra.
Vi ska åka till Ortala (landet) och lämna grejer så vi passar på att sova kvar där och få god mat av G&G.
De senaste två nätterna har varit mycket bättre men en gång per natt så har han vaknat och varit otröstligt och gråter hysteriskt i sömnen. Så man får försöka få honom att vakna genom att sätta honom upp och nästan skrika JULIUS flera gånger innan han vaknar och då går det över direkt och han somnar om.
Vaknar en gång sen och får mat. så nu ska man inte klaga även om man längtar efter att få sova en hel natt.
Igår glömde vi ta ut vagnen ur bilen på morgonen så jag fick bära Julis upp till Sävja för vi skulle vara på Babycafét kl 9!!! Julius tyckte nog det var väldigt mysigt att bli buren så efter ett tag vll han pussas en gång i minuten, väldigt mysigt men det var lite kämpigt och jag hade så ont i armar och rygg när jag kom fram.
När vi var och handlade i går så satte jag Julle i kundvagnen och han blev så glad istället för att han skulle ligga i n sån där babyvagn. Nu fick han komma upp lite och satt och pillade på kedjan till myntspärren. 
Han kändes så stor.
Det är läskigt hur fort det går, han blir 6 månader på tisdag!!!
Här är han en dag gammal och har lite gulsot.
Om en stund ska vi åka hem till Sanna och Tuva och få lite lunch... Äntligen så får vi till en date, jag har ju blivit sjuk de senaste fem gångerna vi bestämt träff.
Ska bli trevligt.
chopp chopp

Hemsk natt

Inatt har Julius vaknat en gång i timmen!!!! Jag hoppas det är för att han tagit sprutorna och att han hade feber och sov väldigt mycket under dagen. 
Jag har varit helt groggy hela dagen.
Sen sov han ordentligt på förmiddagen när jag var ute på promenad med Viktoria och T runt hela Bergsbrunna och Sävja.
Det avslutades med fika  hemma hos Viktoria och Filip där ungarna käkade sin lunch. Det var mycket trevligt och jag trivs verkligen i deras sällskap.
Efter att han, Julle alltså, sovit vid 14 tiden så har han varit så gnällig. Så fort jag har lämnat rummet, ja vi bor ju inte så stort så jag var inte så långt borta, har han börjat gråta och blivit jätteledsen. Jag har inte kunna sätta ner honom på golvet för då har han oxå blivit ledsen. Det har bara varit famnen som gällt.
Jag skyller allt på sprutorna. Vi får se hur det blir i natt, håller verkligen tummarna för jag orkar inte med en sån här natt till.
Skulle ta en promenad in till stan för att möta upp Linus men han hann upp mig vid Ica... I sävja. Blev inte så lång promenix alltså. 
Han skjutsade mig till Fyrishov för att jag skulle träna tjejerna.
På träningen blev jag själv men det var bara 9 st som tränade fullt så det gick bra och de var riktigt duktiga idag. Kul tycker jag och jag tycker det är så kul att ha börjat träna dem ordentligt igen.
När Linus och Julius kom och hämtade mig så var han sååå ledsen igen, helt otröstlig. men sen fick han gröt och en dusch med pappa så var allt bra igen.
Nu har han somnat och jag måste oxå passa på att somna nu... 
Eller ska jag börja på Camilla Läckbergs nya bok? Äntlgen har den kommit ut!!! Som jag har väntat, blev så arg på slutet på Sjöjungfrun. Hur kan de sluta med en sån händelse? Nu ska jag inte skriva något eftersom alla kanske inte läst den än. 
Jag har alltid läst pocket böckerna men Sjöjungfrun läste jag den hårda så när den var slut så var jag tvungen att vänta drygt ett år på nästa... 

Internet och TV

Nu har vi äntligen fått internet... Vi har även fått tv men det känns lite tråkigt för jag har insett att man verkligen slöar till när man har tv. Nu har vi haft endast radio i tre veckor och man får så mycket mer gjort och man är mer social med varandra. Nu när tvn är på då sitter man bara på sin stora rumpa och slöar.
Så nu har vi bestämt att vi ska kolla tvtablån (som tydligen ska försvinna) och bestämma om det är något vi vill se på och sen stänga av tvn. 
Får se hur länge det funkar...
Julius har fått sin a andra vaccniation och den här gången följde inte Linus med. Jag min fjant började ju gråta sist för att Julius blev så ledsen.
Men jag var cool. haha Han blev ledsen och jag var den duktiga och lugnande mamman.
Han hade gått upp lite till och väger nu hela 8,5 och är 69 lång.
Skulle även ha haft en 6 månaders kontroll men jag kom försent...20 min!!! hade fel tid och doktorn hade gått hem. Så jag ska få göra kontrollen i oktober i stället...
Idag har vi varit på musikleken på kyrkan. Det är riktigt kul och Julius gillar det verkligen, han skrattar och idag klappade han händerna hela tiden. Vi dansar, sjunger och vi spelar på instrument.
Det sjungs i 30 minuter och sen så fikas det i 60 haha det fikas väldigt mycket överallt.
När vi kom hem därifrån så hade Julius 38.5 i feber och det fick han sist oxå efter sprutorna.
Men vi gick på en promenad upp till Sävja där min mamma och pappa mötte upp oss. De skulle ta hand om Julle medan jag var inne och pratade med Fredrika, Psykologen.
Jag har mått så mycket bättre sen sist och jag har verkligen tagit tag i saker direkt när det känns jobbigt och jag har inte haft någon ångest eller dåligt samvetekänsla.
Vi pratade om om min prestationsångest och om vad jag hade blivit för person efter gympakarriären. Trivdes jag i den rollen... Ja jag trivs väldigt bra som mamma, Sambo och tränare. 
Ska tillbaka om en månad.
En skitig och arg kille. Såg att jag lagt in så många bilder och på alla är han glad. Han kan se ut så här oxå.
Godnatt

Magsjuka eller matförgiftning

Ja då har Julius haft sin första magsjuka och man har ju haft roligare stunder. Man tycker så synd om honom för han förstod ju inte vad det handlade om, det bara kom upp massor av mat hela tiden. Usch.
Förmodligen så blev han matförgiftad för jag råkade ge honom mat som hade stått framme för länge.
Ringde iallafall Sjukrådgivningen och jag skulle ge honom en tsk ersättning var 5:e minut!!! och det skulle jag börja med 20.30 så han vanligtvis sover som en stock... Han somnade så klart och jag fick väcka honom var 5:e min i en timmes tid.
Fick även lite skäll av sjuksköterskan för att jag inte hade någon febertermometer jag kunde använda på honom så Linus åkte och köpte en.
Han fick iallfall behålla maten och jag ringde tillbaka som jag skulle och berättade att det gick bra. Då skulle jag amma honom och låta honom sova hela natten.
Idag har han käkat som vanligt och det har inte varit några problem förutom att han har blivit snorig. Så sköterskan sa att jag skulle ha koll om han fick feber för då måste vi åka in till sjukhuset eftersom han är i riskzonen för svininfluensan...
Nu ska jag sova

Babysimsdags


Japp idag ringde kl 6.30!!! Det skulle komma en del gubbar ehm till oss och vi var tvugna att flytta på ett gigantiskt partytält. Snark för Julius hade inte sin bästa natt utna vaknade si sådär 9 gånger, lite överdrivet kanske men det var fler än vanligt.

Vi åkte med Linus in till stan och då passade vi på att handla lite kläder till både Julius och mig. Sen bokade jag en klipptid på Carlfrisör hos Vickan den 26/9 kl 8.00. Då får jag en liten egenförmiddag, det ska bli skönt.
Vi åt lunch med KAtrine på Pub Nitton. Riktigt gott och alltid lika trevligt att umgås med Katrine. Julius hann bajsa ner sig totalt och även Katrines fingrar. hahah Hon var inte så nöjd när vi skiljdes åt. haha

Medans Julius sov så satte jag mig på Landings och fikade samtidigt som jag läste min bok jag har fastant i. En plats i Solen av Lisa Marklund. Jag har inte läst något av henne förr men den här är riktigt bra. Såg idag att det var en direkt fortsättning på hennes förra bok men det skiter jag i. Jag hänger ju med i det nya fallet men det är väl kanske relationerna till de olika peronenrna som man kanske skulle vilja ha lite mer info om, jag får väl läsa den sen.
Vi har ju ingen tv och det känns faktiskt riktigt skönt, man kommer i säng i tid och då lägger man sig och läser... Mysigt. Tvn kommer förmodligen in nästa vecka men jag hoppas vi forstätter så här och bara kollar på det man verkligen vill titta på. Inget slötittande alltså.
Men jag känner mig och min käre sambo men vi ska göra ett försök.
Idol börjar ju i morgon...

Babysimmet gick bra och Julius plaskade runt. Idag fick han vatten hällt över huvudet men han bara skrattade och verkade inte tycka det var jobbigt. Vi fick ha honom i ett "simgrepp" över armen och lägga en boll framför honom. När han spoarkade med benen så skulle vi framåt men sparkade han inte så skulle vi stå stilla. För då lär han sig att man kommer framåt när han sparkar med benen. Pedagogiskt och bra.
Det är verkligen jättekul med babysimmet men det är sånt projekt innan och efter, det är tur att vi är två.
Man ska se till att han är utsövd och mätt innan, vi vuxna ska duscha och tvätta håret och kroppen ordentligt innan vi får gå i basängen. Byta om på honom men inte för tidigt så han kanske bajsar eller kissar i badbyxorna.
Efter badet ska vi alla duscha och klä på oss.
Linus duschar medans jag duschar Julle. Då klär Linus på honom medans jag duschar och klär på mig sen får Linus klä på sig.
Så man är helst slut när man kommer ut därifrån men det är så värt det.

Julius fick gunga för första gången i går. Vi gick till en lekplats och vi hittade en bebisgunga.
Gillade han att gunga?
Så klart!!! Han tjöt ocg sprattlade med benen men så började att regna så vi fick gå hem.


I morgon ska vi på Musiklek på kyrkan för första gången, det ska bli kul.

Här kommer lite bilder från helgen

bad med pappa ute hos mormor och morfar



Hoppgungan hos mamma, vi har inget tillräckigt brett dörröppning hos oss... än.

Trött

Jag är sååå trött och jag kan inte förtså varför. Julius har bara vaknat en gång de senaste dagarna så jag har fått sovit mer. KOnatigt.

Igår var vi till IKEA och köpte köksskåp och hyllor till vårt "kök" i Kryp innet. BLev så myckte bättre och nu känns det som ett kök. Men allt kan ju inte gå bra... Kylen i Trinettköket gick sönder, så nu har vi vårt gamla kylskåp som står uppe i garaget igång så vi får springa ut och upp om vi ska ha något... LIte bökigare men det går, vi har ju garderoberna där uppe så man får passa på att byta kläder när man ändå springer upp.

Jag var ju till en psykolog/kurator eller något liknande i tisdags, på min födelsedag. Jag har ju på senaste tiden fått dåligt samvete och ångest för precis allting som händer i mitt liv. Jag vet att jag ihnte ska ha det och det är ingen som ger mig det men jag får inte bort känslan i kroppen. Blir arg och känner mig helt misslyckad när något går fel. Så jag bratade med Eva på BVC och då hade de en tjej som nyblivna mammor fick gå och prata med för det var tydligen normalt att känna så här. Allt är ju normalt enligt henne och kanske är det det.
Jag fick iallafall en tid i tisdags och det gick bra.
Jag grät en massa när jag berättade om hur jag kände och hon ställde massa frågor för att komma underfund med varför jag kände som jag gjorde.
Men hon blev inte riktigt klok på mig sa hon men vi kom väl fram till att jag förmodligen var trött, stressad och lite nedstämd. Vi la upp en plan att jag skulle tillåta mig att lägga mig ner tillsammans med Julus när han hade sin förmiddagssömn, jag behövde inte sova men bara ligga ner. jag skulle fortsätta med mina listor på vad som skulle göras men inte dagslistor utan veckolistor. För då fick jag mer tid till att göra saker och inte känna att jag misslyckats för att jag inte hunnit med alls som stog.
När jag var på väg att gå så sa jag att jag är så van att ha mycket att göra mm speciellt att jag tränast själv och bla bla bla.
Då frågade hon om jag var en gamal elitgymnast.
Men gud att jag inte förstod det sa hon!!!
Alla elitidrottsmänniskor är så inställda på att prestera och ha mål och som mamma kan man inte prestera eller ha mål på det sättet så jag har tydligt prestationsångets. Så det ska vi jobba med nästa gång

Jag började iallfall med att lägga mig ner med Julius när han sov och jag fick så mycket energi och hade ingen ångest över det + att Julius sov i två timmar, något han aldrig har gjort mitt på dagen.
Det blir kanske en normal människa av mig tillslut.

Nu är vi ute hos mamma och pappa, de är i Värmland. Vi tvättar och tittar på tv och ska laga lagad mat.

Här är ett kort från mamma som jag hittade på datorn.
Han kröp sina första steg idag!!!! Han har stått ett tag på alla fyra men har inte riktigt kommit på att han måste flytta armarna. men idag, kröp han två steg!!!

Nu ska vi upp till affären och handla mat.
Kram

24kvm


Ja som sagt så bor vi ju lilet nu men det är faktiskt riktigt mysigt. Vi har inte riktigt fått ordning på förvaringen i köksdelen så vi har inte lagat någon mat än... Betyder alltså att jag smällt i mig en massa skitmat och det är mindre bra. Vi har inte fått upp fläkten än och det är ett måste när man bor så litet. Men efter helgen så.




På med bajssäkra speedos

I måndags var vi även på babysim. Det var riktigt kul och Julius sprattlade med benen som en propeller och tjöt av förtjusning. Vi fick träna på att ligga på mage i våra handflator och ligga på rygg på axeln, mysigt  
30 minuter kändes först lite lite men det räckte gott och väl och han somnade som en stock direkt när han hamnade i vagnen och sov i 2 timmar.


Han har lärt sig att sitta själv nu och sätter sig nästan själv från att han står på alla fyra. Har hittat nya ord och Dadda och Linus tycker ju självklart att det är pappa han säger efter som det låter som daddy. hahaha

Sen har jag ju fyllt år... som jag själv glömde bort men fick en fantastisk present av Linus, mamma, pappa, G och G.
Ett dygn i Högsbobruk men en ansiktsbehandling, helkroppsmassage och vädligt god mat. Får ju inte glömma att det tydligen ska vara ett dessertbord utan dess like. Det var verkligen en pesent jag behövde... ta hand om bara mig... Jag längtar.

Nu är jag ute hos mamma och pappa, Micke är här oxå och vi har äteit lagad mat  och jag har fått tvätta gjort puréer till Julius och nu ska vi äta tårta.

KOmmer mer nästa gång jag kommer till en dator med internet.

Kram kram

RSS 2.0