Grinigt

Fortfarande jobbiga nätter och nu har det varit så här i tre nätter i rad. 
Han vaknar eller han gnyr och gråter en gång i timmen och han sluter inte förrän han vaknar på riktigt.
Jag tycker det är svårt att veta hur man ska göra. Det verkar inte vara så att han vill ha närhet för när vi lägger honom bredvid oss så blir det inte bättre.
Eftersom vi bor som vi gör så blir alla drabbade, det är ju inte så att någon av oss kan gå in i ett annat rum för att sova.
Jag tänkte att det kanske är så att vi har flängt fram och tillbaka mycket på sista tiden. Sovit här och var och kommit hem sent. Åkt mycket bil och in och ur i bilen.
Så nu har vi bestämt att vi ska vara hemma vid 17 den här veckan och få ordning på kvällrutinerna för att se om det blir bättre.
Pratade med Eva på BVC hon trodde det berodde på en utvecklingsfas med tanke på att han alltid ställer sig på alla fyra och gungar på nätterna. + att han är så tidig med att ställa sig upp.
Kunde oxå vara så att det kanske är nya tänder påväg, och då kunde vi pensla med flytande Alvedon på tandköttet i överkäken.
Hoppas hoppas på att det blir bättre snart.
Idag är det ny vecka och huset går långsamt framåt, vi kommer inte kunna flytta in till jul som vi hoppats så det kommer bli någon gång i Januari. Vi kommer därför att få jobba varje kväll den här veckan eller vi, det kommer nog bli den stackars Linus. 
När vi väl flyttar in i huset så ska vi ta en månad ledigt med allt som har med hus att göra. Eller så kommer det förmodligen inte att bli iallafall men jag får drömma.
Idag ska vi på babysim kl 15 och jag och Julius ska ta en långpromenad in till stan, passsa på sålänge det är sånt strålande väder.
Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0