Rensat

Nu har vi jobbat så svetten bara sprutat från oss, men det höll inte mygget borta. Tvärtom. Jag har inte tyckt det varit så jobbigt med myggen här hemma men efter allt regnande så har det slagit till även här. FY fan och ändå är det inte i närheten hur de har det där det är som värst. Så vi sprayade in oss i myggmedel tillslut så det gick att jobba ett tag till

Mamma var här i går, som även fyllde år, och var barnvakt så vi kunde röja ut förrådet och Vinden på allt. Och vi hann färdigt!!! Allt står tomt och ikväll ska vi tömma garaget och  göra plats inför bygget och då kommer Linus föräldrar och är barnvakt och lagar middag till oss.
 Sen blir det några vändor till tippen på torsdag. Då kan man tro att vi är färdiga...men, då ska vi börja rensa inne.

Det är så mycket grejer, eller mest kläder och DVD hittills vi kommer att slänga men då kommer jag först försöka sälja det på Vaksalatorg.
 Så nästa lördag kommer jag att stå där och sälja grejer. Något borde man väl få sålt. Värt ett försök.

Vi har lagt ut saker på blocket oxå... En lekstuga, ett torkskåp, ett bastuagregat och en bokhylla... Många har ringt på lekstugan och två familjer har kollat. Men det stora problemet är att transportera bort den... Vi bor i en sänka och dte är svårt att komma ner med bil plus att den inte får plats på en vanlig släpkärra.
Huset bär byggt på plats och har full takhöjd och har betongpannor på taket. Väger förmodligen 600-700 kilo.
Men nu har vi fixat så grävmaskinisterna som ska komma och schakta ska lyfta upp huset till vägen men det behövs fortfarande någon med lastbil som ska kunna frakta den.
blir vi inte av med den så får vi väl riva den. För även om vi skulle vilja ha den kvar så vet vi inte om eller vi kommer inte få plats med den efter utbyggnaden. Eller vi har ingen bra plats att ställa den. För den är fin och den är byggd till huset. Vi får se hur det går



Julius har haft sår under hakan... Dubbelhakan tätar till.  ;)  Det började så litet och vi torkade och torkade för det savade så mycket + att han har börjat dreggla så mycket. Men det blev bara värre och värre och tillslut blev det varigt. Så jag gick upp till distriktsköterskan och frågade vad jag skulle göra. Skulle badda med asollösning och ha på en salva jag fick från henne, morgon och kväll. Redan efter första dagen blev det mycket bättre. Nu är det fortfarande rött men det varar inte längre. 
Ska hålla på så en vecka så det kommer nog att bli bra. Sen får man se till att torka där lite oftare så att det inte kommer tillbaka.

 

Nu ska jag ut i solen medans Julius sover en stund.




Kommentarer
Postat av: Anna

Vad söt han e er lille Julius!

Ett tips till deras sår i väcken som de får är kropps puder! När de e rena och torra ska man pudra på lite, har funkat kanon på bådet Tindra å nu Hugo!

Kramar!

2009-07-16 @ 22:46:19
URL: http://mammaotindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0