Julius


Julius har hunnit bli 4 månader, två veckor och 4 dagar!!! Det går verkligen fort och han har blivit så stor. En riktig liten människa.
Han har börjat skratta högt, inte hela tiden men det kommer mer och mer. Igår var det första gången han skrattade åt "Titt ut". Det var så kul att det kändes som att man kunde hålla på att leka den leken hela dagen. 
Han sitter upp i vagnen och i barnstolen nu om man bullar upp lite runt om med en filt eller kudde.
Rulla från rygg till mage har han ju gjort ett tag men nu stödjer han sig på raka armar och är nyfiken på allt som händer runt omkring honom. Det är ganska jobbigt när jag ammar honom för så fort han hör någonting bakom så ska han kolla efter på vad det är, är det en fluga i fönstret så kollar han på den och prata en massa... Tålamod tålamod. 
Vad är det mer som hänt med honom den sista tiden?...

Han är uppe på alla fyra nu men har inte riktigt kommit på att han måste flytta på händerna för att kunna krypa så han störtar på näsan lite då och då. 
Det är ju på tok för tidigt för att kunna krypa så det är kanske lika bra att han inte fattar det där med att flytt händerna...än. Han tar sig fram ändå eller bak kanske jag ska säga för han skjuter sig bakåt och kan snurra runt på golvet så han kan ta sig runt i rummen. Han kan ligga hur länge som helst och pilla på något intressant som ligger på golvet. 
Nu ligger han och sussar sött i sängen

Annars har det varit en seg dag idag. Vi som alla tre till kl 10!! Sen tog vi oss ut till Björklinge för att bada hos min mormor på landet. När vi kom ut så kom mamma, pappa, Eva, Jennie, Robin, Tommy, Emelie och hennes kompis ut. Vi gick ner och badade och det var riktigt skönt i vattnet men Julius fick hoppa över badet idag för så varmt var det inte.

Sen har vi inte gjort så mycket här hemma idag utan laddar inför en jobbig och arbetsam vecka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha, vikken rolig min :P

2009-08-13 @ 22:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0