Fick ändra

Jag tog bort det förra inlägget. För er som läste så vet man inte om personen i fråga hittar hit och läser och då är det kört. haha För er som inte hanns e det så är det bara så...

Nu har jag precis kommit hem efter att handlat lite på himla. köpte lite handdukar till det nya badrummet. Badrummet kommer att vara brunt och vitt så jag köpte 4 ljusrosa och 4 turkosa handdukar. Jag tror det kommer att bli snyggt iallfall. Ska tillbaka sen och köpa badlakan och lite dukar.
Tycker det känns svårt att köpa saker till de andra rummen för vi har inte bestämt färger än och man vet inte vad man vill ha. Men det är kanske bra för inspirationen.
Men när jag går i inredningbutiker så fastnar jag alltid för grönt och lila?!  Alltid men sen ör det inte alltid att de passar hör hemma. 

Ikväll ska vi till Lingon och käka middag med mamma, pappa och Micke. Ska bli riktigt trevligt tycker jag. Men först måste vi packa för i morgon bitti åker vi till Göteborg.
Först för att hälsa på kompisar i Ulricehamn, sen till göteborg  för att äta middag och sova hos Linus morbror. Lördagen blir LIseberg och U2. På kvällen har vi barnvakt som tar Julius till Vänersborg och dit åker vi efter konserten. 

Ska bli skönt att komma iväg lite tycker jag.

Ha en skön helg


Julius har fått riktig mat

I fredags fick Julius prova lite mat för första gången och det gick ganska bra tror jag...
Vi började med palsternacka men jag tror att jag gjorde den för fast men han fick i sig en 1/2 tsk. Jag har läst lite och det var en rekomederad mängd att börja med.
Vi provade idag igen och gjorde potatisen mer lös och det gick fantastiskt bra. Vi fick hejda oss efter en tsk för han bara gapade efter mer.. så fick vi eller jag fick fylla på med amning efter. Vi får fortsätta så här långsamt även om det är lätt att bara mata på.


Hade fredags mys hemma hos Katrine i fredag. Blev bjuden på en supergod risotto med skogssvamp och efter det så gick vi på en två timmars promenad, med några stopp för godisköp och snack med personer på olika ställen. Julius var vaken nästan hela tiden och jag tänkte att han skulle sova gott när vi kom hem. Vi skulle gå och lägga oss tidigt eftersom vi skulle upp kl 4.45 dagen efter. När vi kom hem så var han på sitt bästa humör och ville absolut inte somna.
Jag tror inte att jag kom i säng förrän 23.30 och det kändes jobbigt att vet att klockans skulle ringa 5 timmar senare...



Jobbigt att gå upp men blev snabbt pigg och var på Vaksalatorg 5.30. Hade ju aldrig varit där så jag hade ingen aning om hur man gjorde men fick snabbt hjälp. 
Skulle alltså välja en ruta...
Det var inte så  mycket folk och hade en del rutor att välja på. Tog en som kändes bra och började packa upp. Så fort vagnen kom ut så började folk dra i den och kollade från alla håll. Jag fick hålla hårt i den och förklara att den inte var till salu. Då började de öppna mina lådor och kolla vad jag hade och fråga vad jag skulle ha för sakerna i. Kändes lite obehagligt när de bara var överallt.
Fick upp mina grejer tillslut och mamma kom vid 6 och höll mig sällskap och hjälpte mig med Julius. Vi fick väldigt mycket sålt och nästa gång ska jag planera bättre och ta med mig en klädhäst och påsar. 

Det var nog inte så mycket folk som det brukar vara en löningslördag pga semestern men jag fick nästan alla dvd filmer sålda. Linus hade lagt sina dvd-boxar i fel låda så hans favoriter, Gudfadern och Indiana Jones boxar blev sålda. haha
Det var en väldigt rolig dag, koll apå alla människor var ett stort nöje och jag kan tänka mig att stå fler gånger
Fick totalt ihop 3000:- och var väldigt trött när jag kom hem.
Jag och Julius somnade som stockar




Trist dag

Jo grisarna kom ju igår så direkt efter att jag varit hundvakt så åkte jag ut för att se när de släppte ut Grisarna.
Oj vad de slogs!!!! De skulle göra upp om vem som skulle bestämma i stian så de bet varandra blodiga.Efter en stund så lugnade de ner sig lite och då kunde man klappa och klia dem på magen, supermysiga, och sen var det dags att slåss igen. Jag tyckte det var lite otäckt så jag gick därifrån.
Hörde idag att det var mycket lugnare och att de verkade komma bättre överens.
Hann iallafall ta kort på dem.


Vi har fått en superbra stol till Julius nu när han ska börja äta lite smått. En Bumbo tror jag att den hette, men han sitter som en kung i den och han trivs att sitta i den.


Han blev 4 månader igår!!!!! Det är sjukt vad fort tiden går samtidigt så känns det som att han alltid har funnits hos oss... Men han ska få äta lite palsternacka, potatis eller morot i morgon hade vi tänkt. Kul och vi har läst på hur man ska börja... max en tsk första gången.

Jag hade ju tänkt att stå på Vaksalatorg på lördag. Men det är mitt i semestern, hur tror ni att det kommer att vara. Ska man strunta i det? Nu är jag ju inställd på att köra men man vill ju inte stå där, så kommer inga för alla är på semester.
Ni som har stått där, vad tycker ni?
En annan fråga... När bör man vara där? Och vart ska man stå?

Nu ska vi börja rensa köket men först ska jag baka en kladdkaka.


Hundvakt

Puh, nu kom solen och värmen tillbaka och jag tog på mig alldeles för mycket kläder när jag åkte ut till Björklinge. Jag är Hundvakt till mammas och pappas Labrador KIm idag. Mamma och pappa har åkt till Åland över dagen.
Vi har precis varit på en lång promenad ikädd långbrallor, långtröja och ulkltofflor. Svettades en aning.

Igår var mamma hemma hos oss igen och passade Julle medans vi plockade ihop matrummet + gick igenom fönster-offerter och byggekonomi.
Vi flyttade ut matbordet i vardagsrummet och ställde den där öppna spisen stog och det blev riktigt mysigt och hemtrevligt. Man tänker inte så mycket på Plyfa(?)väggen bakom.
Nästa röj är kök och badrum. Där tänkte vi ta bort allt som vi kan klara oss utan fram till jul. (då vi hoppas kan flytta in igen)
Sen har det blivit klart att vi kan flytta in i grannhuset den 1 september. Jag vet inte om jag berättat det men tanten som har huset bakopm oss anvnder det som sommarhus. Så vi frågade henne om vi kunde få hyra huset i några månader, och det va ringa problem alls och vi fick absolut inte betala något förrutom el och vatten. Snällt tycker jag.
Det känns som allt börjar lösa sig och vi sätter verkligen igång snart. Kul kul

Ikväll ska vi hämta hem grisarna...
Vet inte om jag berättat det heller men vi ska skaffa grisar. haha
Några kompisar i utanför Uppsala har fått för sig att skaffa grisar och får så då bestämde vi oss för att köpa en gris vi med.
Den ska heta NöffNöff. haha
Så Linus har hjälpt till att bygga en svinstia och staket. Så vi ska åka dit i kväll och häla på... Ni får bilder i morgon om nätet är igång.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund med Julius

en av mammas bilder, första badet i Långsjön

Rörlig Unge

Ja egentligen ska jag inte vara så förvånad att jag har fått ett otroligt rörligt barn eftersom jag själv var det. Han har ju lärt sig att vända sig och det går så himla snabbt så man får tänka på vart man lägger honom. 
Idag missade jag det och han rullade ner från soffan! Jag bara ser i ögonvrån att han rullar ut över kanten, har inte en chans att hinna dit. SOm tur var så hamnade han på rumpan först sen ramlade han åt sidan och hann vända sig på något konstigt sätt så han slog inte i huvudet. Men han blev rädd och blev så ledsen.. Och jag blev rädd, det bara isade i kroppen Som tur var så höll jag lugnet och kunde trösta honom.

Men samtidigt är det ju roligt att han är rörlig för det händer väldigt mycket nu.
Jag la honom på golvet här om dagen. Han vände sig till magen, jag satte mig och skrev lite i papper, nästa gång jag tittade upp så var han i andra änden av rummet. Då hade han skjutit sig dit baklänges.
Han kan även sitta en liten stund med stöd.


Han vill sällan sitta still i knä och vill gärna stå upp och gunga. Det är väldigt kul men man har ju inte orken att hålla på att underhålla hela tiden. Så det är tur att vi är två.
Förmodligen är det här helt normalt och det är inte ett underbarn vi har men det har gått så snabbt den sista tiden

Nu när han är så rörlig så har jag bestämt mig för att bli lite rörligare igen. Har verkligen inte gjort någonting sen jag blev gravid... och det är över ett år sedan.
Jag har ju gått ut och gått lite med vagnen men det kan jag inte kalla motion för jag har inte hållit så högt tempo. Jag har ett 10 kort simning på Nautilus som jag köpte i vintras för att jag skulle simma när jag blev så stor. (använde det inte) 
Så jag började simma idag! Simmade 1km och det kändes som att jag skulle kunna simma mer,men jag måste ju ha något att slå på torsdag. hehe Så jag använder upp det kortet sen köper jag ett riktigt träningskort där på Nautilus.
Jag tänkte börja med att simma och köra lite Pilates tills jag tränat upp mig lite för det känns mest skonsamt mot kroppen.
Och promenader så klart.

. Jaghar precis fått en fantastisk god kntarellsmörgås och nu är jag så trött så jag och Julius ska gå och lägga oss


En händelserik helg.

Ja då har man fått varit ute och druckit lite drinkar... Eller det blev inte så många drinkar för jag kände efter den första att om jag fortsätter att dricka drinkar kommer det inte att sluta väl. haha Det var väldigt länge sen så kroppen behövde inte så mycket.
Jag och Katrine vid plock för att ta en drink innan maten, det blev en fantastisk Hallon mojjito.
Vi babblade så mycket så vi kom försent till Lingon där vi skulle käka. Hann träffa Micke (lillebror) en snabbis innan han åkte hem för han hade jobbat lunch och hade suttit och väntat på oss för att säga hej.
Fantastisk mat!!!! Vi åt båda två Lammfilé med en brännvinsost fylld kroppkaka med rödvinsås. Åh det vattnas så i munnen när jag tänker på den. Måste dit snart igen.
På Lingon satt vi och pratade till 23, väldigt trevligt. Jag fick prova den nya "innedrinken" rosé med fanta, väldigt gott och fräscht.
Sen gick vi tillbaka till Plock och då hade mina bröst börjat göra ganska ont... Hade glömt bort att jag inte skulle amma på ett tag. 
Frida var påväg ner så jag ringde henne för att fråga om hon kunde ta med sig en bröstpump ner på stan. haha
Så när hon kom ner så fick jag snabbt springa in på toa och pumpa ut lite.
Då var vi redo att gå ner till Flustret, jag hade inte sett Balkongen och jaghar hört så bra om den. Det var riktigt mysigt och där var vi till kl 2, sen tog jag taxi hem.
Jätterolig kväll och väldigt trevligt sällskap. Det tråkiga var att jag glömde kameran så det finns inga bilder... men hade en bild på mig och Frida i telefonen.


Var väldigt trött under lördagen för det blev inte så mycket sömn, Julius vaknade kl 8 och var hungrig så det var bara att gå upp att fixa det.
kl 10 kom mina morbröder, Lasse och Kai och hjälpte oss med att montera ner den öppna spisen. Så nu är det väldigt tomt. Nu ska vi lägga ut den med på Blocket... 
De andra sakerna vi la ut på blocket, Lekstuga, Bastuagregatet, Bokhyllan och Torkskåpet är sålt!!! Blocket är bra... Så nu hoppas vi på att vi får spisen såld oxå.

Mamma hade kalas i lördags. Väldigt god mat och alla var där så det var kul. Det verkar som att alla släktingar kommer att komma på namnfesten oxå. Vi skickade ut inbjudan förra veckan och 52 har redan tackat ja och sista OSA är den 9:e Augusti. Så det kommer nog bli en rolig fest.

Idag har vi varit på Auktion i Österbybruk... Hittade direkt en kökspall som jag verkligen ville ha. 

En suddig mobilbild...

Sen hittade jag riktigt gamla mjölkkannor som jag ville buda på. Linus hittade oxå lite saker han ville ha.
När auktionen började så tog den sån tid... Efter två timmar var det dags för mina kannor, hade bestämt mig att följa med till 150... Det var fler som ville ha den... 300:-gick den för
Linus fick sitt fat, för 40:-
Sen tog det ännu längre tid... 
Linus fick ett gäng spadar och verktyg för 70:-
En fin hylla vi förmodligen ska ha i vårt nya kök för 50:- Lite uppläggningsfat för 30:-
 En hylla till Stefan.
Efter 5 timmar så insåg vi att min pall skulle vara den sista grejen de skulle ropa upp... och då var det 2 timmar till + att jag hade hört en tjej att hon skulle ha pallen till varje pris, hon struntade i hur mycket den skulle kosta. Så jag fick ge upp ned. Så jag fick inte någonting av det jag ville ha...

Väl hemma så tog vi en promenad och hälsade på Pippi och Carina en stund.

Nu måste jag sova.

Rensat

Nu har vi jobbat så svetten bara sprutat från oss, men det höll inte mygget borta. Tvärtom. Jag har inte tyckt det varit så jobbigt med myggen här hemma men efter allt regnande så har det slagit till även här. FY fan och ändå är det inte i närheten hur de har det där det är som värst. Så vi sprayade in oss i myggmedel tillslut så det gick att jobba ett tag till

Mamma var här i går, som även fyllde år, och var barnvakt så vi kunde röja ut förrådet och Vinden på allt. Och vi hann färdigt!!! Allt står tomt och ikväll ska vi tömma garaget och  göra plats inför bygget och då kommer Linus föräldrar och är barnvakt och lagar middag till oss.
 Sen blir det några vändor till tippen på torsdag. Då kan man tro att vi är färdiga...men, då ska vi börja rensa inne.

Det är så mycket grejer, eller mest kläder och DVD hittills vi kommer att slänga men då kommer jag först försöka sälja det på Vaksalatorg.
 Så nästa lördag kommer jag att stå där och sälja grejer. Något borde man väl få sålt. Värt ett försök.

Vi har lagt ut saker på blocket oxå... En lekstuga, ett torkskåp, ett bastuagregat och en bokhylla... Många har ringt på lekstugan och två familjer har kollat. Men det stora problemet är att transportera bort den... Vi bor i en sänka och dte är svårt att komma ner med bil plus att den inte får plats på en vanlig släpkärra.
Huset bär byggt på plats och har full takhöjd och har betongpannor på taket. Väger förmodligen 600-700 kilo.
Men nu har vi fixat så grävmaskinisterna som ska komma och schakta ska lyfta upp huset till vägen men det behövs fortfarande någon med lastbil som ska kunna frakta den.
blir vi inte av med den så får vi väl riva den. För även om vi skulle vilja ha den kvar så vet vi inte om eller vi kommer inte få plats med den efter utbyggnaden. Eller vi har ingen bra plats att ställa den. För den är fin och den är byggd till huset. Vi får se hur det går



Julius har haft sår under hakan... Dubbelhakan tätar till.  ;)  Det började så litet och vi torkade och torkade för det savade så mycket + att han har börjat dreggla så mycket. Men det blev bara värre och värre och tillslut blev det varigt. Så jag gick upp till distriktsköterskan och frågade vad jag skulle göra. Skulle badda med asollösning och ha på en salva jag fick från henne, morgon och kväll. Redan efter första dagen blev det mycket bättre. Nu är det fortfarande rött men det varar inte längre. 
Ska hålla på så en vecka så det kommer nog att bli bra. Sen får man se till att torka där lite oftare så att det inte kommer tillbaka.

 

Nu ska jag ut i solen medans Julius sover en stund.




Dalarna

Det blev en regnig helg uppe i Dalarna... 
Men som tur var så besökte vi ett outlet på lördageftermiddagen direkt när vi kom upp. Kändes lite stressig vi kom upp vid 15 och hela stället skulle stänga 17 men vi hann köpa på oss lite kläder. Det bästa köpet på det här stället visade sig vara en regnjacka. 
Tänk vad man kollar efter kläder beroende på vad det är för väder ute. Det var regnigt och kallt och allt jag tittade på... till en början var regnkläder, koftor och gummistövlar. haha 
Hade det varit varmt och soligt så hade man bara kollat på linnen, kjolar och klänningar.
Fick med mig från Lager 157, en regnjacka, en superskön klänning med fickor och en luva och en tröja/klänning med en tjej på. Billigt, allt gick på 500:-

Här är hans nya pyjamas


Sen hittade vi en jättefinbutik som hette Calimero. De sålde Villervalla-kläder till 40% och till den butiken kom vi 5 min innan stägning så vi hann inte handla annat än två mössor och en pyjamas till Julius och en sak vi ska ha på väggen i sovrummet. (den får ni se när sovrummet är klart)
De hade även inredningsgrejer som passar vår stil vi vill ha i köket så dit ska vi åka tillbaka när det är dags. De hade även en webbutik men där sålde de inte Villervalla kläderna. Har inte varit inne och kikat där än.

http://familje-ebutiken.jetshop.se/

Vi bodde uppe i Bjursås i Linns stuga, Jättemysig liten stuga med utedass och en brunn man fick hämta vatten i. (då kom min regnjacka till pass.





Åt en god grillmiddag och snackade skit innan vi hoppade i säng. Vi skulle upp rätt tidigt för att åka upp till Vansbro.

Även tävlingsdagen var regnig och som tur var hade jag varit och köpt ett nytt regnskydd till vagnen eftersom jag tappat bort det första jag hade. Och det blev mycket gående fram och tillbaka längs älven eller ån eller vad det nu var... Julius sov mest hela dagen och det var kanske lika bra det eftersom det var så blött och jag hade inga regnkläder till honom + att jag inte skulle ha orkat konka på honom på armen.


Linus var nog ganska nervös inför loppet men han klarade det galant och Simmade in på 1.15. Det är en kvart bättre än vad han trodde han skulle simma på. Jag var riktigt stolt över honom men jag missade hans målgång... Jag tror han blev väldigt besviken på att vi inte stod där och tog emot honom.
Jag hade tänkt att hinna se honom på ett annat ställe innan målet och där satt mamma och pappa oxå. Men efter ett tag så förstod vi att han redan simmat förbi. 
Så jag tog vagnen och småsprang (så gott det gick) till målet och då hade han redan kommit upp och gått och duschat...

Nu är hans klassiker äntligen igång. Han har ju haft sån otur med sina starter  men nu finns det ingen återvändo. 
Nästa grej är Lidingöloppet som är 3 mil löpning och jag tror att det är sista helgen i september.

Sen åkte vi trötta hem till Uppsala för att först hämta Sigge och sen stupa i sängen

Ensam i natt

Har sovit själv inatt, eller det har jag ju inte... Har haft Julius och Sigge i sängen. Linus åkte upp till Bjursås i går för att slippa min halsfluss.  Jag gillar inte att gå och lägga mig själv, släcka ner och gå och lägga mig när det är så tyst. Så jag låg och lyssnade på radion fram till 2, Vakna med p3 och p4, ett önskeprogram. Många ensamma människor och nattarbetare ringer in,det är inte så mycket prat som i Karlavagnen utan de ringer in och säger vilken låt de vill ha
Sov till kl 9 förutom en matning kl 6. Skönt att vakna upp av att solen lyser en i ansiktet, det var ett tag sedan.
 Idag är jag smittfri!!! och ska åka upp till Bjursås med Limpans föräldrar. Linus ska möta upp mig i Falun så om vi hinner så ska vi åka till ett outlet och handla jeans. Beror lite på när G&G kommer iväg.

Igår så åkte jag ut till Björklinge och käkade middag med mamma och pappa, mycket trevligt. jag åkte inte hem förrän kl 23. Då hade Julius somnat så när jag skulle klä på honom så blev han så ledsen. Det är så sällan han är så ledsen så det gör verkligen ont i hjärtat... ja jag är lite blödig. Men han somnade direkt när vi satte oss i bilen igen.

Igår visste jag att Sigge var inne men jag kunde inte hitta honom, men tillslut hittde jag honom i Julius säng. Vi har varit ganska hårda på att han inte får vara i sovrummet men han brukar vara väldigt snabb in när väl dörren är uppe.
Så här låg han, knäppkatten. Man ser knappt hur han liggen


Nu ska jag packa och Åka med SIgge till Eva och Kai.

Sen ska jag hejja på Linus uppe i Vansbro.
Trevlig helg


Är less på att vara sjuk

Ja då har jag min 4:e halsfluss.... Jag blir tokig, kan de inte ta bort mina halsmandlar.
Jag var ju till infektionskliniken i måndags för att göra en ordentlig odling eftersom jag fortfarande hade ont i halsen. På snabbodlingen så var det ingen bakterie men de skickade det på en ordentlig odling för säkerhetsskull.
Kände mig bättre tis och onsdag men kände på onsdag kväll att jag hade lite ont i kroppen. Vaknade på torsdagen med feber och halsen var full med vita prickar... Då ringer de från sjukhuset och säger att proverna visar att det var streptokocker!!!
Det var bara att åka och hämta penisilinet... igen.
Febern bara steg och på eftermiddagen var den uppe på 39.
Så jag fick stänga in mig i sovrummet och Linus kom in med Julius när han var hungrig. Sen sov Linus på soffan för att komma ifrån mig, Han ska ju simma vansbrosimmet på söndag och vill inte bli sjuk.

Vi skulle på dop i Bjursås på lördag oxå... Sanna måste tro att jag inte vill träffa henne för varje gång vi bestämt att vi ska träffas så har jag fått halsfluss. 

Linus åker upp till Bjursås i dag och jag får stanna hemma. Åker kanske upp på söndagen beroende på hur jag mår.

Vi fick present till Julius från Emilia igår... så fina kläder och han blev så fin




Jag misstänker att det är tänder på G... Det dregglas och allt ska in i munnen och stoppar man in fingret i munnen så känner man att det är något hårt där.. Lite väl tidigt tycker jag. 
Så jag har varit iväg och köpt saker som är bra att tugga på

Nu ska jag vila lite.
Hej hej




En helt vanlig tisdag

Vi har fått vårt bygglov!!!! Äntligen. Vi hade ju fått ett "muntligt" besked om att det inte borde vara några problem men man vet ju aldrig.
Så vi har planerat så mycket och gjort upp en tidsplan, beställt grejer pratat med alla hantverkare, så var det den där lilla lilla detaljen...Bygglovet. Det var som en sten som släppte när vi fick den men samtidigt läskigt för nu är det på riktigt.
Vi börjar verkligen i augusti  och vi kommer äntligen att få ett fint hus. 
Vi får bjuda ut så många som möjligt under sommaren för att kunna visa skillnaden. Det är kul att jag bloggar för då kan jag visa här hur det går.


Det fösta vi ska göra är ju att flytta ur huset... Sen kommer rivningen. Alla golv ska rivas ner till grunden (eftersom vi har plintgrund så blir det till marken) riva ner väggarna och flytta några väggar.
Men nu gäller det att rensa ur vind, garage och förråd så vi får plats med våra grejer medans vi flyttar in i grannens hus.

Idag har vi varit hos Björn och Linn, Linus har hjälpt dem med att bygga ett staket till grisen och fåren som kommer nästa vecka. Vi ska oxå få ha en gris där och vi ska döp honom till NöffNöff. haha Fantasirikt.
Jag och Julius låg inne i huset och kollade på filmen om The Jacksons eftersom det regnade så mycket ute.

Nu ska jag och Linus ha en Michael Jackson kväll och kolla på minneskonserten, vi har köpt chips , dip och Trocadero.


Äntligen lite paus i värmen

Har haft en riktigt skön vecka ute på landet. Vi har verkligen bara tagit det lugnt med bad, sol, vila och god mat. SOm sagt jag älskar verkligen hettan när det finns möjlighet till konstant bad.

Det började med en helt fantastiskt poolparty med Micke, Maria, Leon 4 år, Jocke, Martina Erik och Camilla. Vi badade, drack drinkar (Jag fick alkoholfria) spelade vollyboll, hade 5-kamp och åt en sen men väldigt god middag.



Det vinnande laget efter en hel del fusk... Och det fina priset

Julius då?
Han har badat för första gången i pool och sjön ute i Björklinge. Jag tror han gillade det för han skrek inte iallfall. Han andades lite intensivt när vi doppade honom men blev snabbt lugn. 
Vi smörjde honom med sf 50, han låg i skuggan precis hela tiden förutom när han badade men ändå fick färg i ansikte!!! Han brände sig inte som tur var men det känns fortfarande lite läskigt. Känns som vi gjorde allt rätt men det hjälpte inte, vad kan man mer göra?





Annars har han vänt sig från rygg till mage nu!!! Så man får tänka på var man lägger honom så han inte ramlar i backen. Det händer verkligen massor nu. Det är så  kul och han känns inte som någon liten spädis längre.

Vi har fått plats på babysim i höst!!! Vi börjar den 24:e augusti på Samaritehemmet och vi båda får följa med! Så då slipper vi slåss om det, haha. Det ska bli så kul och jag hoppas verkligen att Julius kommer att gilla det. Han gillar ju att vara i vatten så det går förmodligen bra.

Idag vaknade jag av att det regnade och åskade. Jag älskar åska!!! Öppnade fönster och dörrar för att få in frisk luft i huset. Fantastiskt... Men det gick snabbt över och nu är det strålande sol igen... 
Ska städa här hemma så jag får sätta på vattenspridaren så jag får svalka mig lite mellan varven.

Idag ska vi beställa bergvärmegrejer idag!!! Läskigt, för nu är det verkligen på riktigt. Hoppas bara vi får bygglovet snart... Den lilla detaljen.





RSS 2.0