Utflyttad

Nu har vi flyttat ut till vårt lilla kryp in... Jäklar vad vi har kämpat och lyft grejer upp till garaget och nu är jag helt slut.
Vi är nu ute hos mamma och pappa och ska häta hem Julius. Han har varit m ed mamma sen kl 14 för det var svårt att få någonting gjort med honom runt omkring sig.

Vi kommer inte ha något internet på ett tag nu så det kommer bara bli några sporadiska inlägg då jag kommer till någon med dator.

Bye bye

Inte så bra på att köra bil

Igår skulle vi till Beijer och kolla lister men innan vi hann parkera så mötte vi Rosen och stannade och pratade med honom genom bilen... När jag skulle köra och parkera bilen hade jag glömt bort hur jag hade ställt mig. 
La i växeln och gasade på...
Inga problem till en början men helt plötsligt small det till under bilen och jag satt fast.
Då hade jag glömt att jag ställt mig mot en 30 cm hög betongmur och eftersom vår bil är så hög i fram + att det är en jeep så gick det utan problem att köra upp på den men när framhjulen åkte ner så fastande jag...
Jag kände mig så dum och skämdes så mycket för att gå ur bilen, detta hände alltså utanför Beijer där det åker väldigt mycket byggjobbare och så var det utanför fönstret till alla kontor...
Vi kom inte loss så tillslut kom det en gaffeltruck från Beijer och lyfte bort bilen. Inget på bilen gick sönder som tur var och det kändes riktigt skönt att vi tagit bort Flustret stripen.


Nu har vi slipat, satt upp väven och målat med våtrumsfärg två gånger i badrummet. Det tar som sagt tid men det är kul att ha gjort det själv
Våtrumsmattan ska läggas i morgonkväll och då kan vi börja montera upp hyllor mm.
Vi hade Katrine här hela söndagen
 och det var verkligen en stor hjälp och vi skulle inte hunnit så mycket om hon inte var här.Nu har vi börjat flytta ut möbler till vårt kryp in, köket är nerpackat och vi har sparat det nödvändiga. Vi har rensat garderoberna och idag ska vi packa ner badrummet.
Har hittat en bäddsoffa på Blocket som vi ska hämta i morgon kväll i Stockholm.

Julius har fått sin andra tand?! Nu skulle jag vilja stoppa tiden en stund för det går så fort. Nu när vi håller på att fixa så mycket oxå så känns det inte som man är med honom så mycket. 
Mamma och Linus mamma hjälper oss väldigt mycket nu och det är vi väldigt tacksamma för, vi skulle inte hinna annars men jag tycker det är lite jobbigt att kunna ge honom den den tiden jag vill eller vi vill ska jag kanske säga.
Vi får lite små stunder här och var, som igår satt Linus på honom den peruken vi hade på  inspelningen vi hade på oss.


Tillbaks till jobbet


Nästan klara

Vi är nästan klara med vårt lilla kryp in. Vi ska bara gå ut och måla en gång till med våtrumsfärgen så är det klart sen. 
I morgon kommer vi att börja flytta ut grejer till V-rummet och sätta in trinettköket.
Våtrumsmattan läggs in på onsdag och sen kan vi börja ta ut dusch, toalett och handfat.
Nu känns det som att vi kommer hinna till på fredag men det gäller att jobba från tidig morgon till sen kväll.

I morgon börjar Julius på babysim!!!!
Eller inte på riktigt, första gången är en teorigång... men nästa måndag kommer vi att hoppa ner i vattnet. Vi badade i baljan i går och jäklar vad han sparkade vatten, det blev en sjö i hela badrummet. Så det känns osm att han kommer tycka det är kul med babysim.

Gud jag känner att det här inlägget blir lika hattigt som jag känner mig just nu. Det är så mycket som ska göras och jag känner att det bara vimsar i huvudet.
Ska på möte med gympan på tisdagkväll och jag känner verkligen att jag inte hinner med det, det är ett viktigt möte så jag har inget annat val än att gå dit. Men det är sagt att det bara kommer att hålla på till 21 så vi går se till att det bara är det oxå.
Tjejerna ska ha uppvisning på studenternas på lördag och jag har inte en chans att vara där.
Kan inte vara på någon träning den här veckan och vi har verkligen kris med tränare med de får lov att klara sig utan mig. Är nog ingen bra tränare heller om jag känner mig stressad över allt som händer här hemma.
Samtidigt som det är mycket så är det väldigt kul att hålla på att pyssla och jobba och jag tror att vi kommer att få det mysigt i vårt lilla kryp in.
Linus sa det idag att det kommer bli mycket radio, samtal och kanske lite vin. Det låter väl inte helt fel.

Lördagen blev lyckad och vi hade väldigt kul på Grönan, det blev inte att jag åkte något eftersom Julius var med och det var långa köer till allt. ag skulle ha velat åka Insane men jag får ta det någon annan dag.

Här är en av Katrines fantastiska bilder från namnfesten.

Nu ska jag ut och måla en sista gång.


Igår gick det undan

Igår hände det massor här hemma.
Vi satt i onsdags och hade lite panik över att det är så mycket som måste bli klart till nästa fredag då huset ska vara tomt. Att packa ihop ett hus tar längre tid än vad man tror. 
Vi var ju ute i så god tid tyckte vi men så kom det där lilla med att vi måste fixa rummen under garaget.
Mamma kom iallafall och hämtade julius vid 17 och redan då hade vi hunnit en hel del.
Hämtat Marcus
Tömt nästan hela köket
Målat färdigt "v-rummet" med skitfärgen
Bedspacklat badrummsdelen med våtrummsspackel
Åkt och handlat mat och färg till "V-rummet"

Till middagen kom ett par kompisar till och hjälpte till och då gick det undan.
Grabbarna började riva altanenEfter det här hade vi en liten fika paus med äppelpaj och kaffe och saftMedans jag och H började måla inne i v-rummet. Det bästa var att det bara var en timmes torktid på färgen så vi hann en stykning tillsammans sen målade jag en sista gång lite senare när vi hade hämtat Julius hos mamma. Jag höll i gång till 00.30 men nu är ett rum klart!!!!!
Kommer bilder på det sen När vi städat upp där inne.

Idag så ska jag hämta en slip till den bredspacklade väggen. Det blir för mycket att slipa för hand så det var en snäll målare som lånade ut sin Giraffslip (tror jag det hette)
Lämna tillbaka en burk lim som vi inte behövde och köpa silikon.

Hinner förmodligen inte göra så mycket jag eftersom vi ska åka till Stockholm på tv-inspelning för "Vem kan slå Filip och Fredrik" vid 17. Men ska försöka hinna slipa hall/köksdel och kansek målam ed skitfärgen så det vara är att måla med finfärgen ikväll. 
Det är kul att göra det här men det är så otroligt mycket och när vi inte kan och det är första gången känns allt som att det tar dubbelt så lång tid. (det gör nog det oxå)

Julius då?
Det känns som att  man försummar honom lite... Fast ändå inte, han pysslar så mycket för sig själv på golvet nu och han leker med leksakerna och är nöjd. Jag lägger mig på golvet och leker med honom ett tag och sen fortsätter jag att pyssla. När han bli lite gnällig så får han komma upp och sitta i stolen ett tag och så håller vi på. 
Sen är det in och ut i bilen hela tiden. Somnar han blir det lite omvägar till målet så han får sova sin halvtimme.
Men det är att man inte ägnar all uppmärksamhet på honom som gör att man får lite dåligt samvete... Men han är ju nöjd så det kan väl inte göra så mycket. Som tur är  har vi haft hjälp av mamma och farmor som pysslar om honom lite extra mycket. Försöker stilla mitt dåliga samvete märker ni...

Skön ställning. Den där foten ska upp på allt. 

Nu ska vi åka och hämta slipen... In i bilen igen...
I


Julius har fått en tand!!!!

Julius har fått en tand!!!! Vi har misstänkt ett tag att det kanske var på G eftersom han tuggade på allt och dregglade en del men vi tyckte det var för tidigt. Och alla man pratade med sa att det var för tidigt.. Men nu sticker den upp och är sylvass. Han har bara bitit i mitt finger och tack och lov inte i bröstet... Men det kommer förmodligen.

Namnfesten kanske ni undrar hur den var? Nej just det alla var ju där. haha 
Tack så otroligt mycket för en fantastisk fest och alla fina presenter Julius fick.
Festen blev precis så bra och personlig vi hoppades på att den skulle bli.
Ni som inte hann skriva på spegeln är hjärtligt välkomna hem till oss och skriva på den när ni vill. Dröj inte så länge bara för vi ska sätta plexiglas på den eftersom vi inte kommer kunna putsa den.Har tittat på filmen som filmades på cermonin... Klaras dikt var verkligen fin och jag hoppas få den nerskriven. Min sång var inte så bra som jag hoppades men det får duga, jag gjorde det iallafall. 
Linus tal... Helt fantastiskt, jag var glad att jag hade hört det innan annars hade jag stått och gråtit där framme på scenen, nu fick jag lite tårar i ögat. Så avslutade Emilia med en helt fantastisk verison av Man in the Mirror. Skulle vilja ha den inspelad... kan man fixa det tror ni?


En present från Gympatjejerna.
Julius åkte hem med Farmor, Farfar och kusinerna och allt gick väldigt bra. Jag drack inte så vi åkte och hämtade honom vid 1-tiden och han vaknade inte av att bar in och ur honom i sängen!!! Han var väldigt trött för natten innan var nog hans jobbigaste natt någonsin.

Hade varit och vägt och mätt honom dagen innan och han hade inte gått upp lika mycket som han borde så Eva tyckte vi skulle ge honom lite gröt på kvällen eftersom han är ett sånt aktivt barn.
Han älskade verkligen gröt och jag lassade in massor... Det var en som fick väldigt ont i magen ocg vaknade en gång i timmen. Klantigt av mig.
Nu får han mindre på kvällen och nu funkar det mycket bättre och han sover längre.


Huset då...
Vi har tapetserat för första gången i våra liv... Gick det bra? Hm, de kom upp men vägen dit var ganska lång, svajig, svordommar och skratt.
Vi är inte de som kollar om vi har allt vi behöver innan. Dumt jag vet. Vi hade missat rollen till limmet, den lilla detaljen.
När jag kom hem igen så kom vi på att vi inte hade något tapetbord, Äh vi kör på golvet, oj då vi kanske skulle ha sopat golvet innan?!!
Men mätte du rätt här, oj jag tog nog 2 istället för 2,15. haha 
Såhär höll det få men vi fick upp det, det tog tid men vi lär oss, vi lär oss.
Ikväll har Marcus och Linus gjort klart alla rummen...2 närmare bestämt. I morgon ska vi måla med en skitfärg först för att Tapeten vi använt suger åt sig så mycket. + att vi ska börja spackla med våtrummsspackel. Känns som att det är väldigt viktigt att det blir bra.Rummen tar form

Igår jobbades det en liten stund i våra nya rum under garaget men jag var inte in och tittade... I morse börjades det igen och när jag skulle ut och bjuda på kaffe så var det nästan helt färdigt!!! En ny vägg var uppsatt så vi hade ett badrum! och ett nytt golv var lagt i "vardagsrummet".
Nu ska vi bara måla om och skaffa oss ett trinettkök med en kolfilterfläkt så är det klart för att flytta in.

Här är det inte riktigt färdigt men jag ska ta nya bilder sen när väggarna är klara...


Igår gjorde vi en veckoplanering för renoveringen och det känns riktigt kul att vi står i startgroparna och att vi äntligen ska få fint här hemma. Vi har bott som jag vet inte vad sen vattenläckanaå det ska bli så skönt att få ett ordentlig dusch där man slipper trycka rumpan mot kabinrutan när man ska raka benen eller ta upp något från golvet. haha.  Linus slippa böja sin under duschstrålen och stå som en spackad sill.
Men vad mycket det är att göra. Vi kommer att få ha ganska mycket barnvakt så inte Linus får göra allt slit själv. Som tur är har Marcus (Julius gudfar) hjälpt oss en massa nu när vi kastat skräp och röjt en massa i trädgården.

Här kämpar Linus och Marcus och de har rivit altanen...

I morse var vi till Eldabutiken för att prata om hur vi ska göra våra spisar och när de ska komma in i byggskedet. Hur vi ska ha spisarna mm. I det stora hela vet vi hur vi vill ha den men det är de här sista detaljerna som måste spikas, Nu ska vi få hjälp att rita utespisen så att Eldakillarna kan räkna på det... blir väl en hundring, känns som allt kostar en hundring. Fy fan, allt är dyrt 

Efter det så gick gick jag till Upsala färg och pratade om spackel... Vi hade tänkt att göra spacklingen själva i de nya rummen, Vi har ju aldrig gjort det förr och tänkte att det vore det bästa stället att börja försöka själva...


Åt lunch men Linn på Ikea och gick runt där ett tag. Linn hade inte sett det nya Ikea, jag handlade lite burkar och en väckarklocka

Var till Babyland och kollade bilbarnstolar till Julius. Om han fortsätter växa så här så får vi snart byta ut den till storleken större och det finns ju en del att välja bland...
Fastnade för en men nu kommer jag inte i håg vad den hette men nu ska jag kolla lite på blocket och se om det finns någon biligare än en ny.

Hämtade upp Frida så åkte vi hem hit och käkade och snackade skit. Frida hade inte sett huset så det var kul att hon fick se det innan vi fräschar upp det. Vi hade det riktigt trevligt och vi träffas alldeles för sällan får styra upp fler träffar.Julius har träffat sin första tjej

Idag har Julius träffat sin första tjej... Tuva, Sanna och Jockes söta dotter som är tre veckor yngre. De var väldigt nyfikna på varandra och låg och tittade och tog på varandra. De var så söta


Då när de här söta träffade varandra så fick jag så klart träffa Sanna, vi som försökt få till en träff sen Tuva föddes men jag har ju som sagt alltid fått halsfluss. 
Men Linn hade ju kommit hem oxå!!!! 
Hon var eller är så otroligt fin med sin mage. Hon såg ut att må riktigt bra och trivas med livet. Får se till att träffa henne mycket nu när hon är hemma i en hel vecka.

Innan jag och Julius åkte ut till Länna så var vi på Ikea och köpte en barnstol till Julius. Vi har en tripp-trapp men den är ganska låg i ryggen och han är inte så stadig än så jag köpte en som är högre i ryggen. En klassisk Ikeastol med ett bord framför.
Han gillade den väldigt mycket och dunkade med sina leksaker på bordet medans jag lagade mat. När jag väl skulle ta ur honom ur stolen skrek han rätt ut.


Har vi gjort något med huset idag?... Linus har, han har kört 4 vänder till sopstationen med trädgårdssopor. 
Sen har de som köpt lekstigan varit här och betalat och tagit takpannor och hängrännor, på torsdag kommer en lastbil och hämtar själva lekstugan. 2000:- ner i "Klippburken". 

Idag var sista OSA dagen. 123st kom vi upp i, men det finns 4 st vi väntar svar från under morgondagen så kanske 127.
Helt galet men vad kul vi kommer att ha.Julius


Julius har hunnit bli 4 månader, två veckor och 4 dagar!!! Det går verkligen fort och han har blivit så stor. En riktig liten människa.
Han har börjat skratta högt, inte hela tiden men det kommer mer och mer. Igår var det första gången han skrattade åt "Titt ut". Det var så kul att det kändes som att man kunde hålla på att leka den leken hela dagen. 
Han sitter upp i vagnen och i barnstolen nu om man bullar upp lite runt om med en filt eller kudde.
Rulla från rygg till mage har han ju gjort ett tag men nu stödjer han sig på raka armar och är nyfiken på allt som händer runt omkring honom. Det är ganska jobbigt när jag ammar honom för så fort han hör någonting bakom så ska han kolla efter på vad det är, är det en fluga i fönstret så kollar han på den och prata en massa... Tålamod tålamod. 
Vad är det mer som hänt med honom den sista tiden?...

Han är uppe på alla fyra nu men har inte riktigt kommit på att han måste flytta på händerna för att kunna krypa så han störtar på näsan lite då och då. 
Det är ju på tok för tidigt för att kunna krypa så det är kanske lika bra att han inte fattar det där med att flytt händerna...än. Han tar sig fram ändå eller bak kanske jag ska säga för han skjuter sig bakåt och kan snurra runt på golvet så han kan ta sig runt i rummen. Han kan ligga hur länge som helst och pilla på något intressant som ligger på golvet. 
Nu ligger han och sussar sött i sängen

Annars har det varit en seg dag idag. Vi som alla tre till kl 10!! Sen tog vi oss ut till Björklinge för att bada hos min mormor på landet. När vi kom ut så kom mamma, pappa, Eva, Jennie, Robin, Tommy, Emelie och hennes kompis ut. Vi gick ner och badade och det var riktigt skönt i vattnet men Julius fick hoppa över badet idag för så varmt var det inte.

Sen har vi inte gjort så mycket här hemma idag utan laddar inför en jobbig och arbetsam vecka.

Lördag

Vi fick elen tillbaka på fredagsförmiddagen... Skönt att få vattnet tillbaka men internet funkade inte.. Vi har haft riktigt struligt med vår trådlösa mackapär. Det funkar lite när det själv vill, lite jobbigt när det inte är synkat.

På kvällen så åkt vi till Stockholm alla tre för att äta middag tillsammans med hela familjen Jonsson eftersom Linus pappa fyllde år. Vi åkte till Sickla och åt vid Sickla kanal på en restaurang som heter Göteborg.  Vi hade det väldigt trevligt och det var ett riktigt fin stadsdel. Vi gick på en promenad efter middagen och bara strosade... eller alla vuxna utom linus gjorde det för han busade järnet med M & A och han var så svettig när han satte sig i bilen och somnade som en stock.

Julius har fått en riktig lekpappa en pappa som förmodligen kommer att orka mer än honom själv. haha Han kommer att be pappa att få sluta leka. Om nu inte Julius blir likadan, finns ju en stor risk för det.

Idag har vi varit på namnfest för Zeke i Jumkils bygdegård. Det var pirattema och Pappa Afro hade verkligen hittat sin roll som den stora piraten. Det var ponnyridning, lotterier, godis, mat, tårta och massa roliga saker för barnen. Det var riktigt riktigt trevligt
De har verkligen satt ribban inför vår fest nästa vecka...
Vi har verkligen satsat olika på våra namnfester. De gjorde hela festen för barnen och vi satsar på festande. haha. Vi kommer oxå att få trevligt.
Nu har det kommit in lite fler OSA och nu är vi uppe i 115st.

Vi fick åka lite tidigare från Zekes fest för vi hade bjudit hem massa folk på grillfest.
När folket började ramla in så blev vi totalt 10 pers och jag var ensam tjej... Humorn blev väldigt grabbig så efter maten så tog jag med mig Julius in till stan och träffade Juliua, Linnea, Kickan, Linn och Maria. Vi satte oss på Carl Filip och tog en dricka. Där satt vi och snackade i några timmar och Julius sov sött i vagnen hela tiden.
Nu ligger vi i sängen och festen håller på som fullt ute på altanen, den som finns kvar, och jag ska försöka sova för nu är kl 2.
I morgon ska jag berätta lite om hur det går för Julius. 


Ingen el

Var iväg och tränade tjejerna kl 8 i morse!!! Det var dags för den sista tematräningen, och det var mönster och styrketävling... 
Började med vem som kunde köra flest kullerbyttor på en minut och fortsatte därefter med flest stilla stående salto på samma tid. De som körde flest körde 48 kullerbyttor och 25 salto så de var rätt så illamående ett tag men de kämpande på ganska bra med de riktiga styrkeövningarna.
Vinnare var inte helt oväntat Lovisa och hon fick ett fantastiskt fint linne med grönt mönster.

När vi kom hem så var grävmaskinisten hemma hos oss och hade redan ställt upp lekstugan vid vägen. De som köpte den kommer i helgen och det bliv enklare för dem att lasta den när den står där.
Grävaren hade även grävt en väg och lagt på grus ner till huset  från garaget för att allt ska bli lättare att komma fram under ja ni vet vad.
När de skulle gräva fram lite rör så råkade han ha av elkabeln till huset så vi har inte haft el på hela dagen och kommer inte att få någon förrän i morgon förmiddag. Så nu är vi hos LInus föräldrar för att duscha och sova.

Annars har M hjälpt oss att riva lite, tömt Garummet som vi kallar rummen under garaget och städat upp i garaget.
Mamma kom och hjälpte oss med Julius så jag kunde grilla hamburgare... Vi har ju ingen spis och inget vatten.
Hoppas verkligen att allt fixar sig i morgon.

Vi har även varit på Coop och handlat idag och jag lyckades glömma min plånbok i kassan så jag fick åka dit och hämta den efter en massa letande.
Det är tredje gången jag tappar eller lägger bort min plånbok den senaste månaden. Är så tankspridd...

Nu måste jag sova. Ingen bild idag, är inte hemma

Mycket nu

Igår var vi ju bjudna på lunch på Tilltugg med Afro och gänget. Det var ju något hemligt på G.
Vi hade ju spekulerat om massor.
De kunde ju inte gifta sig en tisdag...
Skulle han presentera någon konstig affärsidé, skulle vara  en typisk Afro grej.
Eller ville han bara träffa oss med vara lite dramatisk
När vi kommer in på Tilltugg så möts vi av ett TV-team!!!!
Då ska han vara med i ett program, som jag inte får berätta vilket, och de gjorde presentation inslaget om honom och vi skulle var där och käka lunch och snacka skit.
Kul va, och den 21 ska vi till Stockholm för då spelas programmet in. Det ska bli så kul. 

Jag tror att Julius fått ett getingstick under foten... Det blev värre än ett myggbett för rodnaden spred sig lite konstigt. Bett är det iallafall och om det var ett getingstick så var det skönt att han reagerade så lite.
Nu i kväll var det fortfarande kvar men rodnaden hade gått ner lite grann.Idag har vi oxå spikat det sista inför namnfesten vi ska ha för Julius på Flustret den 15:e. Jag tror att det kommer att bli riktigt trevligt och hittills har 95 tackat ja och sista OSA är på måndag. Julius kommer att följa med farmor och farfar hem så jag och Linus kan stanna kvar och umgås. Sen på natten åker vi dit och hämtar honom och tar en taxi hem.

Nu börjar det kännas att det närma sig med ombyggnaden. Igår rev LInus altanen på framsidan, idag rensade vi ut buskar och sånt så grävmaskinisterna kan gräva ut en väg ner till huset i morgon.
I morgon kommer mamma ut igen och tar hand om Julle så vi kan göra i ordning rummen under garaget så vi kan flytta in när det är dags. Jag ska även försöka fortsätta att rensa ut köket.
Det är så mycket beslut som ska göras nu så jag är alldeles snurrig i huvudet...

Har även tränat tjejerna idag.
Sverige Tema och tjejerna hade som vanligt gått in för det men kläder, nagellack och snoddar. (glömde kameran)
Vinnaren idag var Maya. Kul för det var hennes första träning efter hennes benbrott. Tävlingarna idag fick de komma på själva och det blev en del roliga tävlingar.

Nu måste jag sova eftersom tjejerna har fått för sig att träna kl 8 på morgonen!!!Började träna ett gäng rosa tjejer

Igår skulle träningen för tjejerna sätta igång efter tre veckors ledighet. De andra tränarna är fortfarande iväg på semester så jag ska vara själv den här veckan... Ville göra en rolig start så de har fått tema på de olika träningarna. 
Igår var det rosa.
Och de här är ett gäng tjejer som verkligen går in för ett tema. När jag kom in i hallen möttes jag av det här gänget.


Vi hade en tävling genom hela träningen genom att de skulle samla poäng på övningarna de körde. 
Vinnare blev Hanna efter en jämn tävling och hon vann en fin rosa tröja som jag rensat ur min garderob.
På onsdag så är det Sverigetema och nya tävlingar.

När jag kom hem från träningen så hade Linus och Marcus grillat till mig och gjort en fantastisk sås av kantarellerna de plockat. 

Till det var det min favorit ost Halomi!!! Det är så gott så jag skulle enkelt kunna äta upp ett helt paket.
Sallad och färskpotatis.
Tack killar.

Idag är det något hemligt som händer, det är iallfall hemligt för oss.
Afro ringde oss förra veckan och sa att vi skulle äta lunch med dem och några andra på Tilltugg... Tilltugg har ingen lunch. Linus frågade vad det var men det var hemligt sa han... + att den 21:a skulle Linus följa med Afro till stockholm för att se honom göra bort sig... hm Vad kan det vara?

Ikväll sen så ska vi röja trallen och ta bort stenar i betongslänten vi har bakom garaget eftersom de kommer och gräver i morgon..

Nu ska jag mysa med min familj


U2

Fantastisk konsert!!!!
HAr sett U2 två gånger tidigare men det här var den absolut bästa. Sist var vi i Rom och så var det en helt annan upplevelse men underhållsmässigt så var den här helt underbar.
Scenen, ni som inte var där har förmodligen sett bilder på "rymdskeppet" de hade.
Helt fullt med folk och allsången gjorde att man rös på hela kroppen.

 
Det som oxå var trevligt var att Jag och Linus kom iväg själva på något första gången sen Julius kom. Det var verkligen trevligt och något vi måste göra oftare. Julius var hos några kompisar till oss som flyttat ner till Vänersborg och allt hade funkat jättebra.

Det funkade bra för Julius att sitta i bilen längre sträckor oxå... Vi hade två ordentliga pauser och resten sov han. Var lite orolig för att han skulle bli rastlös och arg av att sitta så länge så vi hade räknat med att det skulle ta mycket längre tid.


Det har varit en skön helg och skönt att få komma iväg innan allt börjar på riktigt här hemma.

Nu ska jag sova en stund

RSS 2.0