Älskar Indiska

Hade ett Mission idag och det var att hitta EN klänning till bröllopet på lördag. Bestämde mig för att träffa Katrine redan kl 11 så vi hade god tid på oss att gå i många affärer.
Hon hade sett en klänning på nätet som hon ville prova inne på Indiska, så vi provade där först.
Så fort jag kom in så hittade jag en massa fina klänningar, tror jag tom med mig tre st upp för att prova. När vi kom upp...Så fanns det hur många fina klänningar som helst. Tog med mig 9 st in i provhytten!!! Har aldrig hänt mig förr att jag hittat så många fina klänningar på samma ställe och det brukar ju vara så att de inte passar då när man provar dem. Men nu var 8 av dem helt perfekta!!!!
Stod och valde länge och jag köpte två klänningar och ett linne. Men nu har jag ju fler klänningar jag vill ha som jag kan köpa när jag får lite pengar över.

Försökte leta efter klänningarna med de fanns inte på nätet bara linnet... trist. Fast Linnet ser inte riktigt ut sådär, det har ett annat tyg. Låter konstigt men linnet jag köpte var ett Remake & recycle linne. Gjort av kläder de inte fått sålt så de gjorde om dem och mixade olika tycger. Så jag har gjort en bra gärning idag. haha
Något som jag tycker är tråkigt är att jag är så kort och inte kan ha långklänning... Det fanns så otroligt många fina långlänningar och Katrine köpte en av dem.

Sen gick vi och käkade lunch på Lingon för vi vågade inte gå in i någon mer affär.
Blåste storm att sitta ute så vi blev inte så långvariga. När vi gick så stötte vi på Micke (lillebror) Det var kul att se honom, det var ett tag sedan. Puss på dig

Gick in på Lindex för att leta ammningsBH till klänningen och hittade en perfekt... men inte i min storlek. Ska upp till Gränby i morgon för att se om de har. Det värsta är att de inte gjorde i den storleken jag har men ska prova en mindre och hoppas på det bästa... men jag är skeptisk. men håller tummarna.

Har tränat tjejerna idag och Julius var med och skötte sig väldigt bra. Vi ska iväg och tävla i Ystad nästa helg så jag vill vara där och kolla och ha lite koll på vad de kör och i vilken form de är i. De är riktigt duktiga faktiskt och jag tror det kan gå riktigt bra på USM om de bar ställer sina volter

Åkte snabbt hem för att se på Grays och jag grät floder!!! Hon kommer väl inte dö? Är det någon som vet om hon ska sluta i serien? Issy alltså. Någon som vet för jag håller på att bli galen. Ja jag vet att jag är löjlig men det är faktiskt den enda serie jag verkligen följer och det är fantastiskt bra.

Nu ska jag sova
Godnatt

Bröllop och sjukdom

Halsflussen har slagit till igen men den här gången är det inte  jag utan min käre sambo. 

Vi var ju på min mosters bröllop i lördags och Linus kände sig riktigt risig så vi åkte hem redan kl 22.
Dagen efter så åkte vi till närakuten och det visade sig att det var streptokocker så  jag passade oxå på att ta en odling för att vara på den säkra sidan. Jag hade inget den här gången puh... 
Det jobbiga var att vi skulle ta reda på all disk från bröllopet oxå innan han fick åka hem och vila så vi åkte direkt ner på Flustret och diskade i två timmar först.
Nu mår han bra och jobbar som vanligt.

Bröllopet var trevligt och de var så fina. Min moster var så vacker, jag har aldrig sett henne så och det bara strålade om henne.
Vid middagen satt jag med mamma och pappa, Annsan, Ia och hennes vackra dotter Freja, Annica, Jossan, Frida och Annie och Lasse. Julius låg och sov och Linus sprang runt och fixade med buffén... han hann inte äta så mycket så det var lite tråkigt.
Grannarna hade gjort en fantastisk sång om Eva och Kai, de grät och jag grät så klart.
Sen vet jag inte om det var några fler tal.
Det är iallfall inte så svårt att få barnvakter när man är på såna där fester, kan var lite skönt så man kan slappna av och bara umgås och ha trevligt.

Idag ska vi passa på att vara ute i det vackra vädret, vi tänkte ta en långpromenad och sen ska jag försöka träffa min lillebror.

Ha det
Skulle lägga in en massa bilder men vår uppkoppling är så trasig och seg så jag får göra det senare.


Två månader

Idag blir Julius två månader!!! Det går fort samtidigt som det känns som vi har haft honom i evigheter. Han växer som sjutton och följer mer tre månaders kurvan än två månaders kurvan. Träffade en kompis med en liten kille som var tre månader äldre än Julius och man kunde inte se vem som var äldst när de låg i vagnen.

Nu är vi i Ortala och tar det lugnt, iallfall jag och Julius, de andra jobbar och pysslar med massa ute i trädgården. Känner mig välidt lat och jag blir alltis så slö när jag kommer ut hit.
Igår satt vi och planderade vårt husbygge som drar igårn i mitten av augusti. Vad vi ska förbereda, beställa, skicka in offerter, kontakta och vad vi kan göra själva. Det är så mycket att tänka på så det bara snurrar i huvudet. Det är så mycket beslut och mycket måste göras innan midsommar för då går de flesta på semester.
Så nu har vi en lååååång lista på vad som måste göras dde närmaste veckorna.
Det svåra är att vi har ju ingen koll på någonting :) Så allt tar så lång tid för det dyker upp så mycket frågor. Jag har blivit ansvarig för ventilationen, vet inte ens om det stavas så. Jag har blivit ansvarig!!! och jag har ingen aning om vad det innebär och vad saker och ting heter och vad som behövs. Som tur är det så är det min morbror som ska hjälpa oss med d et så jag behöver inte skämmas för mina idiotfrågor.

I morgon ska min moster Eva gifta sig!!! Det ska bli kul. Vigseln är kl 13 i stadshuset och sen börjar festen kl 18.00. Var och köpte en tjusig skjorta till Julius och till den ska han ha ett par jeans, själv har jag inte bestämt mig vad jag ska ha på mig... Har inte hittat något så jag får väl ta någonting jag har hemma. Måste ju ha något ammningsväänligt så jag slipper dra upp klänningen ända upp så jag sitter i trosor... Inte passande.

Nu ska vi börja bege oss hem till Uppsala igen.

Skriver mer om bröllpet sen

Ciao

Känns inte som jag räcker till

Hm... varför kan jag inte riktigt njuta av stunden och ta det lugnt och ta allt som det kommer?

Nu när Linus har ont i sitt snitt och ska ta det lugnt har jag blivit stressad och känner att jag måste göra allt. Men vad fan, det gör väl inget om det blir lite dammigt och mycket disk en vecka? 
Jag vet ju att det inte gör något men jag får så dåligt samvete.

Sen hade vi sagt att vi skulle kratta och fixa färdigt i trädgården i helgen men det blev ju inte klart... Nu ligger det 10 högar med löv som inte är upplockade och krattor och trädgårdsredskap ligger kvar ute... I regnet. 
Det är så typiskt mig att inte slutföra saker. Och det har ju blivit väldigt mycket svårare nu när Julius är med för hans behov kommer först och det är ju inte så att han väntar tills jag är färdig med det jag håller på med.

Sen min kärlek till alla i familjen känns inte som den räcker till heller. Någon som verkligen visar tydliga tecken på det är katten. När jag är uppe på natten och ger Julius mat så är han helt otroligt på mig, Sigge alltså. Han sitter uppe i ansiktet och vill bli klappad, han lägger sig så tätt intill mig för att bli klappad... När jag går och försöker på Julius och somna så går Sigge  på mina fötter och försöker lägga sig på dem.
När vi väl går in för att sova, (efter 5 så sover Julius i vår säng) och det finns 1 dm mellan mig och Julius så ska han lägga sig mellan. Mysigt men lite jobbigt ibland.

Sen vill ju jag kramas oxå... När ska det finnas tid för det? För så fort Julle har somnat så somnar jag med eller så ska det fixas en massa.
Får ta tag i det.

I morgon kommer min mamma och ska vara barnvakt för jag och Linus måste planera massa saker utan att behöva bli avbrutna...

Nu har jag gnällt klart.

Nu ska jag lägga Julius sen ska jag lägga mig och kramas med Limpan i Soffan (men inte för hårt, han har ju så ont)



Valborg och akutbesök

Vilken underbar Valborg vi hade i år!!! Strålande väder, trevligt sällskap och alldeles lagom.
Vi tog en lugn morgon för Linus hade lite ont i magen så åt frukost i lugn och ro på altanen.
Åkte ner till Flustret till kl 13, vi hade bokat bord för 13 pers för Sillunch. Det var väldigt mycket folk och det var många man kände. Det är alltid trevligt.
Julius sov verkligen hela lunchen och det har väl aldrig hänt. Han brukar alltid vakna när vi ska äta men nu fick jag väcka honom efter tre timmar för jag höll på att sprängas.

Vi fick present av Martina och Jocke, ett par hörlurar och det var passande eftersom Du&Jag skulle spela.
Först när han fick dem på sig så skrek han rakt ut men när vi kom ut till musiken så somnade han direkt.
Tack så mycket, vi fick även en tröja och ett par strumpor


Vi stod ut till kl 17 sen blev det alldeles för mycket folk och för stojigt. (Jag har blivit gammal)

Vi skulle bara förbi gänget i Nåntuna på något att dricka men det blev ett grillparty med fantastisk god mat. Det blev en väldigt mysig kväll. Jag tycker det är så mysigt närman är på fest och det är massa barn runt omkring som leker och vi vuxna sitter och snackar skit och har det fantastiskt trevligt. Precis som det var när man själv var barn, blev man trött så somnade man på soffan och blev väckt när det var dags att gå hem. Hoppas att det blir fler såna och jag kan tänka mig att det kommer det att bli. Nu var det 6 par och alla hade två barn utom vi. Underbart.


Lyckades fånga ett leende med kameran!!!

På 1 maj krattade jag löv!! Det är riktigt tråkigt och jag fick blåsor i händerna + jag fick känna att jag inte är så vältränad längre. Axlarna värkte och idag har jag riktig träningsvärk.
Det var meningen att vi tillsammans skulle fixa i trädgården men Linus hade fortfarande ont i magen och låg inne med Julius och sov hela dagen. 
På eftermiddagen så ringde han till sjukvårdsupplysningen för nu hade han ont när man tryckte på höger sida och inte alls på den vänstra.
De tyckte han skulle åka upp till akuten. Sagt och gjort och vi förberedde oss på en natt med väntan på osköna stolar. Jag släppte av honom där så skulle jag åka en sväng till moster Eva och barn i Gränby så skulle jag möta upp sen. 
45 min senare får jag ett sms om att han hade fått kommit in och skulle precis träffa en läkare. (har väl aldrig gått så snabbt) En timme senare ringer han och säger att det är blindtarmen och han ska operera sig under kvällen!!!
Jag åker snabbt till akuten och hinner precis dit innan han skickas upp på avdelningen. Där får vi beskedet att han ska få vänta 4-5 timmar på operationen så då åkte jag och Julius hem

Första natten själva... Men det gick bra, Julius fick sova i sängen med mig.

Allt hade gått bra men han hade väldigt ont och var riktigt trött. Så idag passade vi på att handla en mobil med speldosa som vi ska på Julius säng, bytte lite presenter och hjälpte Sara att träna tjejerna (Det var riktigt kul) innan vi åkte upp och hälsade på Linus.

Nu ska jag hoppa isäng tillsammans med min gudomliga och snälla son.


Sigge hittade babysittern. haha 

Godnatt




RSS 2.0