Det går framåt

Nu har jag varit dålig igen med att skriva.
Anledningen till det är att nätet har legat nere, jag har ingen kamera så jag kan inte lägga in några nya bilder.
Vi håller på att packa ihop våra grejer lite smått. Vi har tänkt att flytta ut från huset på måndag för att kunna städa i lugn och ro innan jul så vi slipper göra det i mellandagarna.
Familjen som bor i huset i vanliga fall kommer hem den 1:a och vi kommer att bo hos Linus föräldrar till den 10:e. Sen vet vi inte vart vi tar vägen om huset inte är klart.
Det gamla köket...
.
Förra helgen så målade vi all kökspanel ca 33 kvm. Då skulle det målas med kvisttäck, grund och täckfärg och sen när det sitter uppe så så ska vi måla med den färgen vi vill ha.
Just det, vad vill vi ha?.
Fönster och luckor är i en nyanas av vit men innan vi visste det så hade vi bestämt oss för en vit som är mer vit. Den andra nyansen är lite gulare så nu ska vi se när panelen sitter uppe om vi kan måla med den vita eller om vi måste ändra oss till fönster,luckor vit.
.
Vi skruvade även ihop skåpen så de är redo att ställas in.
Snart är det bara att spackla och börja måla.
Bara och bara...
.
Vi kommer att flytta in när kök och badrum är klart och sen kommer vi att fixa till ett rum i taget för vi kan inte hålla på att flytta runt hela tiden.
Och Sigge måste få ett ordentligt hem oxå. HAn är helt otrolig att han har klarat att flytta runt som han har gjort. Just nu bor han hos några kompisar till oss i Nåntuna och jag ska höra hur länge han får bo där annars flyttar han med oss till Luthagen.
.
Julius han har blivit en väldigt bestämd och envis kille. Så fort han inte får som han vill så skriker han, eller han försöker gråta men han låter mest. hahaha
Han försöker sätta på sig strumporna själv, han drar av dem och sen så trycker han strumpan på foten.
När vi äter så har han en egen sked och rör i maten och ska mata mig.
Men i morse med gröten så stoppade han in i sin egna mun!!!!
.
Det är riktigt nära att han går nu, han står helt själv längre stunder och när han går när man håller i honom så är det mest en trygghet.
Han är väldigt försiktig för så fort han släpper så sätter han sig ner.
Vi får se när han blir modig nog att prova själv.
.
Idag så ska jag in till stan och leta lite julklappar och sen leta efter en pulka till Julle. Måste ju passa på nu när det är snö, mest att man kan ta pulkan istället för vagnen.
En bild från Katrine på Julius namnfest. Han har verkligen blivit större och fått mer hår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0