Är less på att vara sjuk

Ja då har jag min 4:e halsfluss.... Jag blir tokig, kan de inte ta bort mina halsmandlar.
Jag var ju till infektionskliniken i måndags för att göra en ordentlig odling eftersom jag fortfarande hade ont i halsen. På snabbodlingen så var det ingen bakterie men de skickade det på en ordentlig odling för säkerhetsskull.
Kände mig bättre tis och onsdag men kände på onsdag kväll att jag hade lite ont i kroppen. Vaknade på torsdagen med feber och halsen var full med vita prickar... Då ringer de från sjukhuset och säger att proverna visar att det var streptokocker!!!
Det var bara att åka och hämta penisilinet... igen.
Febern bara steg och på eftermiddagen var den uppe på 39.
Så jag fick stänga in mig i sovrummet och Linus kom in med Julius när han var hungrig. Sen sov Linus på soffan för att komma ifrån mig, Han ska ju simma vansbrosimmet på söndag och vill inte bli sjuk.

Vi skulle på dop i Bjursås på lördag oxå... Sanna måste tro att jag inte vill träffa henne för varje gång vi bestämt att vi ska träffas så har jag fått halsfluss. 

Linus åker upp till Bjursås i dag och jag får stanna hemma. Åker kanske upp på söndagen beroende på hur jag mår.

Vi fick present till Julius från Emilia igår... så fina kläder och han blev så fin
Jag misstänker att det är tänder på G... Det dregglas och allt ska in i munnen och stoppar man in fingret i munnen så känner man att det är något hårt där.. Lite väl tidigt tycker jag. 
Så jag har varit iväg och köpt saker som är bra att tugga på

Nu ska jag vila lite.
Hej hej
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0